PalloTV - FC Honka sai paluumuuttajan - Kuoksa takasin Suomeen

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
03.12.2021

FC Honka sai paluumuuttajan – Kuoksa takasin Suomeen

Katriina Kuoksa palaa Suomeen ja FC Honkaan. Kuoksa on allekirjoittanut espoolaisseuran kanssa 1+1 -vuotisen pelaajasopimuksen.

Kuoksa pelasi Espoossa viimeksi elokuussa 2016, jonka jälkeen hän pakkasi laukut ja siirtyi opiskelemaan Yhdysvaltoihin. Kuoksa pelasi opiskelujen yhteydessä orlandolaisen yliopistonsa University of Central Floridan jalkapallojoukkueessa UCF Knightseissa.

Kuoksa pelasi Kansallista Liigaa - silloista Naisten liigaa - myös kasvattajaseurassaan ONS:ssa kausina 2012 ja 2014. Hän oli ensimmäisellä liigakaudellaan vasta 14-vuotias, mutta nuoresta iästään huolimatta sai pelata 16 liigaottelua. Kuoksa sai valtakunnan tason sarjojen kasteensa jo edellisenä vuonna pelatessaan 13-vuotiaana Naisten Ykköstä.

HPS:lle kaksi uutta pelaajaa

Sarjapaikkansa karsintojen kautta varmistanut HPS on hankkinut Suvihelmi Oksasen puolustukseensa. Oksanen kuului viime kaudella sarjapaikastaan luopuneen TiPS:n kokoonpanoon, mutta hänen peliaikansa jäi vähiin. Oksanen pelasi loukkaantumisten vuoksi vain kolmessa liigaottelussa.

Oksanen on lähtöisin Kaarinasta. KaaPo:n lisäksi hän on pelannut Turun Palloseurassa, FC Halikossa ja Mäkelänrinteen urheilulukion joukkueessa HFA Märskyssä ennen siirtymistään Tikkurilaan.

HPS:n hankinta hyökkäyspäähän on nuorten maajoukkuepelaaja Oona Jääskeläinen. Hän pelasi HFA Märskyssä viime kauden.

Artikkeliin liittyviä aiheita: