PalloTV - Rantanen vaihtaa raitapaidasta toiseen
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
09.12.2021

Rantanen vaihtaa raitapaidasta toiseen

Daniel Rantanen siirtyy Helsingistä Turkuun. PK-35:n punamustaraitainen paita vaihtuu TPS:n mustavalkoiseen raitaan. Rantasen sopimus TPS:n kanssa on 1+1 -vuotinen.

TPS saa sopimuksen myötä monipuolisen keskikenttäpelaajan, joka voi pelata keskustassa aina pohjapelaajan tontilta kymppipaikalle saakka. Rantanen on tullut tunnetuksi myös erikoistilannespesialistina, jonka vapaapotku on tehnyt Ykkösessä tuhojaan.

– Tulen TPS:ään todella motivoituneena ja innokkaana. Uskon, että minulla on vielä paljon saavuttamatonta potentiaalia ja täällä voin saavuttaa sen. Tähtään itse täysillä Veikkausliigaan ja tiedän, ettei seurakaan halua pelata Ykkösessä pitkään. Vaatimustaso ja olosuhteet ovat TPS:ssä jo liigatasoa, Rantanen kommentoi TPS:n verkkosivuilla.

Siirtyminen tutusta Pihlajamäen ympäristöstä Aurajoen rannalle ei ollut Rantaselle helppo.

– Mietin päätöstäni aika kauan, sillä PK-35 on minulle erittäin tärkeä ja rakas seura. TPS isona seurana oli kuitenkin erittäin houkutteleva.

Rantanen on vasta 23-vuotias, mutta siitä huolimatta hän on jo kokenut sarjajyrä. Rantanen pelasi Ykkösessä ensimmäisen kerran jo kaudella 2015, jolloin hän edusti pihlajamäkeläisten kaimaseuraa PK-35 Vantaata. Sen jälkeen hänen tiensä kävi HIFK:n, Gnistanin, EIF:n ja AC Oulun kautta takaisin PK-35:een. Ykkösen otteluita Rantanen on pelannut jo 69.

TPS on harvoja Ykkösen seuroja, joka on ollut aktiivinen siirtomarkkinoilla. Rantasen lisäksi seura on hankkinut Olli Jakosen EIF:stä ja Joonas Lakkamäen MuSa:sta sekä jo ennen talousvaikeuksista tapahtunutta luopumistaan Simo Roihan RoPS:sta.

TPS:n joukkue näyttää uusiutuvan aika lailla. Vaikka vahvistuksia on hankittu, pihatiellä on riittänyt liikennettä myös toiseen suuntaan. Serge Atakayi (SJK), Ilari Mettälä (Ilves), Juhani Pikkarainen (VPS), Oskari Jakonen (SalPa) sekä Elmo Heinonen (SalPa) ovat pakanneet laukkunsa ja siirtyvät Kupittaalta muualle.

Artikkeliin liittyviä aiheita: