PalloTV - Hyökkääjä Rasmus Karjalaisen Helsingborgs IF takaisin Allsvenskaniin
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
15.12.2021

Hyökkääjä Rasmus Karjalaisen Helsingborgs IF takaisin Allsvenskaniin

Helsingborgs IF varmisti tiistaina nousun takaisin Allsvenskaniin voitettuaan kaksiosaisen nousukarsinnan toisessa osassa Halmstad BK:n vieraissa 1-3. HIF oli hävinnyt ensimmäisen osaottelun kotona 0-1. Helsingborgin nousussa oli mukana pikantti suomalaissävy, kun hyökkääjä Rasmus Karjalainen onnistui tekemään joukkueensa kolmannen osuman joukkueiden jälkimmäisessä kohtaamisessa. Tavoitimme Karjalaisen kesken juhlahumun ja välitimme PalloTV:n onnittelut Skåneen.

Toimittaja: Junnu Leskelä