PalloTV - Kansojen Liiga alkaa kotiottelulla
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
17.12.2021

Kansojen Liiga alkaa kotiottelulla

Kansojen Liigan otteluohjelmat on lyöty lukkoon. Kesäkuun alussa on tiukka puolentoista viikon rutistus, jonka aikana Suomi pelaa neljä ottelua. Huuhkajat kohtaa ensin Bosnia-Hertsegovinan ja Montenegron kotona, minkä jälkeen odottaa Kaakkois-Euroopan kiertue. Sen aikana Suomi saa vastaansa vieraissa Romanian ja uudelleen Bosnian. Loput kaksi ottelua pelataan syyskuun loppupuolella.

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva on tyytyväinen järjestyneeseen otteluohjelmaan.

– Otteluohjelma näyttää oikein hyvältä. Pääsemme aloittamaan kahdella kotipelillä. Toivottavasti täpötäyden Olympiastadionin kotiyleisön kannustus siviittää meidät huimaan lentoon Nations Leaguen tärkeissä avausotteluissa. Kaksi seuraavaa peliä on vieraissa. Niistä tulee vaikeat pelit, mutta toivottavasti olemme siinä vaiheessa saaneet hyvät asetelmat kahden kotipelin jälkeen, Kanerva kommentoi Palloliiton verkkosivuilla.

Otteluohjelmaan voi tulla vielä pientä hienosäätöä, sillä Palloliitto on anonut kahden jälkimmäisen kotiottelun alkamisaikojen aikaistamista. Bosniaa vastaan pelattava ottelu alkaa klo 19:00, mutta muut on merkitty alkamaan - niin kotona kuin vieraissa - klo 21:45.

Kansojen Liigan eri sarjatasojen lohkot arvottiin UEFA:n päämajassa Sveitsin Nyonissa eilen. Suomi pelaa B-liigan kolmoslohkossa, jossa ovat mukana Bosnia-Hertsegovina, Montenegro ja Romania. Lohkovoittaja nousee A-liigaan. Viimeiseksi jääneen kohtalona on pudota C-liigaan.

Suomen otteluohjelma Kansojen Liigassa:
La 4.6. klo 19:00 Suomi - Bosnia-Hertsegovina
Ti 7.6. klo 21:45 Suomi - Montenegro
La 11.6. klo 21:45 Romania - Suomi
Ti 14.6. klo 21:45 Bosnia-Hertsegovina - Suomi
Pe 23.9. klo 21:45 Suomi - Romania
Ma 26.9. klo 21:45 Montenegro - Suomi

Artikkeliin liittyviä aiheita: