PalloTV - Azemi sopimukseen MP:n kanssa
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
28.12.2021

Azemi sopimukseen MP:n kanssa

Kuva: Mikko Rahikainen

Mikkelin Palloilijoiden kymmenes sopimuspelaaja on 23-vuotias keskikenttäpelaaja Valdrin Azemi, joka on tehnyt vuoden pelaajasopimuksen.

Suomessa syntynyt mutta Kosovon nuorten maajoukkueessa muutaman ottelun pelannut Azemi pelasi viime kauden Ruotsissa Nordvärmlands FF:n riveissä. Hän oli toissa viikon MP:n mukana ja pelasi vajaat 80 minuuttia Ilvestä vastaan Go On Cupissa.

Azemi on molempijalkainen, vahva ja taitava keskikenttäpelaaja. Hän tulee Mikkeliin kehittämään ominaisuuksiaan.

– Mielenkiinnolla odotan jo tulevaa kautta ja näyttöhaluni on todella kovat. Seura on myös vakaa ja vakiinnuttanut paikkansa Ykkösessä, joten pääsen hyvään ympäristöön kehittymään. Mikkeli kaupunkina on sopivan kokoinen ja ihmiset täällä ovat olleet mukavia, Azemi kommentoi MP:n lehdistötiedotteessa.

– Tavoitteena on luonnollisesti ottaa iso rooli keskikentällä ja sitä kautta auttaa joukkuetta saavuttaa mahdollisimman hyvä sijoitus sarjassa. Uskon, että MP:ssä pelaaminen on tällä hetkellä oikea askel urallani.

Päävalmentaja Juha Pasoja odottaa Valdrin Azemin ottavan ison roolin MP:n keskikentällä.

– Vallu kävi nyt toista kertaa täällä näytillä. Hän oli jo viime talvena lähellä sopimusta, mutta silloin meillä oli jo olemassa olevia keskikenttäpelaajien sopimuksia niin paljon, ettei voitu häntä ottaa.

– Hän on varmaotteinen keskikenttäpelaaja, joka osallistuu aktiivisesti pelinrakenteluun ja haluaa palloa koko ajan. Hän pärjää kaksinkamppailuissa sekä tasapainottaa peliä hyvin. Myös hän panostaa jalkapalloon intohimoisesti ja halu kehittyä on kova, Pasoja analysoi.

Lähde: MP / PalloTV

Artikkeliin liittyviä aiheita: