PalloTV - Pasi jatkaa Ykkösessä - PEPO uusi seura
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
04.01.2022

Pasi jatkaa Ykkösessä – PEPO uusi seura

JIPPO:ssa kaksi viimeistä kautta pelannut Topi Pasi vaihtaa seuraa. Hän on tehnyt tulevaa kautta koskevan pelaajasopimuksen PEPO Lappeenrannan kanssa. Pasi on toppari, jolla on takanaan Ykkösen otteluita JIPPO:n lisäksi myös KTP:ssä.

Pasi halusi ensisijaisesti jatkaa Ykkösessä, mutta seuravalintaa ohjasi luokanopettajaopinnot Itä-Suomen yliopiston Joensuun toimipisteessä.

– PEPO:ssa pystyy yhdistämään Ykkösessä pelaamisen ja opintojen suorittamisen loppuun Joensuussa, Pasi kommentoi PEPO:oon siirtymistään seuran kotisivuilla.

– Ensimmäisen kerran PEPO otti yhteyttä viime kauden loppupuolella, ja neuvottelut lähtivät siitä etenemään. PEPO oli vielä tuolloin Kakkosen seura ja keskustelin samalla Ykkösen seurojen kanssa, koska halusin jatkaa Ykkösessä pelaamista. PEPO:sta otettiin heti Ykkösen nousun varmistumisen jälkeen taas yhteyttä.

Pasi aikoo tuoda Joensuun tuliaisina kovemman vaatimustason. Ykkösen tavat ovat hänelle tutut, toisin kuin osalle lappeenrantalaisseuran nykyisistä pelaajista.

– Meidän täytyy olla kaikessa parempia. Ehkä viime vuonna osalle JIPPO:n joukkueesta tuli yllätyksenä, miten vaativa sarja Ykkönen on. Kaikki on nopeampaa ja parempaa. Vastustajajoukkueet ovat organisoidumpia. Asiat pitää tehdä vähän paremmin joka päivä. Ja tekeminen arjessa on se ainoa asia, johon voimme itse vaikuttaa, Pasi lateli teesejään PEPO:n verkkosivuilla.

PEPO:lla on nyt kasassa 17 pelaajasopimusta. Pasin lisäksi niin ikään JIPPO:sta tullut Jirko Sorsa sekä Miro Marin (Atlantis FC) ja Tommi Roponen (MYPA) ovat uusia pelaajia.

PEPO Lappeenranta nousi ensimmäistä kertaa Ykköseen. Se sai sarjapaikan kabinetin kautta, kun se nostettiin paikastaan luopuneen RoPS:n tilalle.

Artikkeliin liittyviä aiheita: