PalloTV - Anttonen ja Hartikainen Hongan listoille
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
06.01.2022

Anttonen ja Hartikainen Hongan listoille

FC Honka on hankkinut kaksi uutta pelaajaa riveihinsä. Kansallisen Liigan uuteen kauteen valmistautuva seura on tehnyt pelaajasopimukset 19-vuotiaan Ilona Anttosen ja 21-vuotiaan Saana Hartikaisen kanssa.

Keskikentällä pelaava Anttonen edusti viime kaudella Tikkurilan Palloseuraa. Hän on kärsinyt loukkaantumisista, minkä vuoksi pelit TiPS:n paidassa jäivät kahteen ja yhteensä kahdeksaan peliminuuttiin. Anttonen joutui monen muun pelaajan lailla etsimään itselleen uuden seuran TiPS:n luovuttua sarjapaikastaan.

Hän on pelaaja, jolla on erittäin hyvät ominaisuudet ja kyky olla huipputason pelaaja. Hän on ollut epäonninen loukkaantumisten vuoksi, mutta on hienoa saada hänet takaisin täyteen kuntoon vuoden alkaessa. Hänen pallollinen taitonsa antaa hänelle mahdollisuuden pelata sekä keskikentällä että puolustajana, ja hänen sitkeän puolustustyylinsä ansiosta uskon hänen sopeutuvan nopeasti liigatasolle, FC Hongan päävalmentaja Omar Adlani kommentoi sopimusta seuran verkkosivuilla.

Puolustajana viihtyvä Hartikainen siirtyy Espooseen Kuopion Palloseuran vahvuudesta. Hän merkkautti KuPS:n paidassa kahdeksan liigaottelua tililleen viime kaudella, mutta minuutit jäivät vähiin. Hartikainen kävikin seitsemän pelin mittaisella lainalla liigasta pudonneessa Jyväskylän Pallokerhossa.

Hartikaisesta tulee jonon jatkoksi yksi niistä rotaatiopelaajista, jotka ovat lähteneet Kuopiosta hakemaan isompaa vastuuta itselleen. Yksinäisyyttä hänen tuskin tarvitsee kokea, sillä FC Honka nappasi aikaisemmin riveihinsä KuPS:n ykkösmaalivahdin Emma Immosen.

Saana on loistava lisä joukkueeseemme. Hän on nuori pelaaja, jolla on kuitenkin jo monen vuoden kokemus liigatasolta. Uskon, että Saana ei ole vielä saavuttanut täyttä potentiaaliaan. Hän on monipuolinen puolustaja, joka haluaa olla aggressiivinen sekä hyökkäys- että puolustusvaiheessa. Saana on fyysisesti vahva pelaaja ja erittäin älykäs puolustuskaksintaisteluissaan. Hänellä on myös fantastinen nopeuskestävyys, jonka ansiosta hän voi jatkuvasti osallistua hyökkäyksiimme, Adlani arvioi Hartikaista.

Artikkeliin liittyviä aiheita: