PalloTV - Suomen ryhmä futsalin EM-kisoihin nimetty
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
08.01.2022

Suomen ryhmä futsalin EM-kisoihin nimetty

Päävalmentaja Mico Martic on nimennyt Suomen futsal-maajoukkueen tuleviin EM-kisoihin. Joukkue koostuu kahdesta maalivahdista ja 12 kenttäpelaajasta sekä neljästä varamiehestä.

EM-kisat pelataan Hollannissa. Suomi kohtaa alkulohkossaan Italian (20.1.) ja Kazakstanin (24.1.) Groningenissa sekä Slovenian (28.1.) Amsterdamissa kisojen pääareenalla Ziggo Domessa. Lohkojen kaksi parasta etenevät puolivälieriin.

Martic sai kisoihin haluamansa joukkueen, jonka perusrunko on pysynyt kasassa pitkään.

– Meillä on kokenut joukkue ja tämä on juuri se joukkue jonka halusin. Toivoin, että kaikki pelaajat olisivat käytettävissä ja iloinen, että näin myös tapahtui. Mielestäni meillä on paras mahdollinen joukkue kasassa. Se tekee valmentajan aina iloiseksi, Martic kommentoi Palloliiton verkkosivuilla.

Aivan kaikkia pelaajia hän ei kuitenkaan pystynyt valitsemaan. Sellaiset maajoukkuetoiminnassa mukana olleet nimet kuten Vesa Lilja, Justus Kunnas, Joonas Madetoja, Aleksi Pirttijoki ja Niila-Ville Laitinen joutuvat jännittämään kisoja kotikatsomossa.

– Tällaiset ratkaisut eivät ole koskaan helppoja. On paljon pelaajia, jotka ovat olleet pitkään mukana maajoukkueessa ja auttamassa meitä eteenpäin. Haluan kiittää kaikkia, jotka ovat olleet mukana karsinnoissa sekä leireillämme. Heillä kaikilla on ollut oma roolinsa ja panoksensa tässä kisapaikassa.

- Pelaajat ovat kaikki olleet lähiaikoina mukanamme ja auttamassa meitä kohti kisoja. Haluan kiittää myös heitä heidän panoksestaan, Martic kommentoi.

Maalivahdit
Antti Koivumäki (GFT)
Juha-Matti Savolainen (KaDy)

Kenttäpelaajat
Panu Autio (GFT)
Miika Hosio (GFT)
Jarmo Junno (Vieska Futsal)
Juhana Jyrkiäinen (Akaa Futsal)
Jani Korpela (MFC Torpedo, rus)
Sergei Korsunov (KaDy)
Jukka Kytölä (KaDy)
Mikko Kytölä (KaDy)
Lassi Lintula (KaDy)
Tuukka Pikkarainen (FC Kemi)
Olli Pöyliö (Riemu)
Iiro Vanha (Akaa Futsal)

Varalla
Henri Alamikkotervo (GFT)
Jere Intala (KaDy)
Kasper Kangas, mv (Akaa Futsal)
Jussi Nyström (Akaa Futsal)

Artikkeliin liittyviä aiheita: