PalloTV - JIPPO:n Hiltunen jatkaa Ykkösessä - MP uusi seura
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
11.01.2022

JIPPO:n Hiltunen jatkaa Ykkösessä – MP uusi seura

Mikkelin Palloilijat on tehnyt seuraavan pelaajasopimuksen, kun seura allekirjoitti Joona Hiltusen kanssa vuoden pestin. MP:llä on nyt kasassa 15 pelaajasopimusta.

22-vuotias Lehmon Pallon kasvatti Joona Hiltunen pelasi viime kaudella Joensuun JIPPO:ssa, jossa otteluita kertyi 27 ja maalinteossa hän onnistui viidesti. Kakkosessa Hiltunen on pelannut urallaan 69 ottelua ja maaleja on syntynyt 26.

Hiltusen vahvuudet löytyvät pallollisesta pelistä ja hyökkäyspäästä. Hän on työteliäs pelaaja, jolla on hyvä laukaus. MP sai kokea tämän hyvän laukauksen Mehtimäellä elokuun lopussa, kun JIPPO oli lukemin 4-2 parempi ja Hiltunen teki ottelun voittomaalin komealla laukauksellaan.

– Joona oli toinen JIPPO:n mies, joka vakuutti viime kauden peleissä. Hän on hyökkäävänä keskikenttänä viihtyvä taitava pelaaja, joka ei kaihda kaksinkamppailujakaan. Lisäksi hän liikkuu fiksusti kentällä ja pystyy pallon kanssa tekemään hyviä ratkaisuja, MP:n valmentaja Juha Pasoja kuvaili tuoretta vahvistusta.

MP:n ykkösmaalivahtina kaksi viimeistä kautta toiminut Jonne Uronen lähtee kokeilemaan siipiään Ruotsiin. Hänen uusi seuransa on maan neljännellä sarjatasolla 2. divisioonassa pelaava Ytterhogdals IK. Niila Forsell siirtyi MP:stä Ytterhogdaliin jo aikaisemmin.

Lähde: MP / PalloTV

Artikkeliin liittyviä aiheita: