PalloTV - Nurmos suuntaa Kotkaan
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
13.01.2022

Nurmos suuntaa Kotkaan

AC Oulussa pitkään pelannut mutta täksi kaudeksi ilman sopimusta jäänyt puolustaja Lassi Nurmos on tehnyt sopimuksen KTP:n kanssa. Kotkalaisseura putosi Veikkausliigasta viime kauden päätteeksi kerättyään vain 11 pistettä.

Nurmoksen sopimus Kotkaan on yksivuotinen.

Oulun kupeesta Haukiputaalta lähtöisin oleva Nurmos joutuu kokonaan uusiin ympyröihin. Hän on pelannut pelkästään pohjoisen seuroissa edustaen AC Oulua, PS Kemiä ja Rovaniemen Palloseuraa. Hän pelasi pisimpään AC Oulussa, jonka paitaa Nurmos kantoi 2011-2013, 2015-2016 ja 2018-2021.

– Onhan tämä iso ympäristön muutos, sillä lähdin tutusta ja turvallisesta ympäristöstä kauas etelään. AC Oulu on ollut aina se oma seura ja ykkösvaihtoehtoni oli jatkaa siellä, mutta kun se ei ollut mahdollista, halusin liittyä tavoitteelliseen seuraan, Nurmos kommentoi uutta sopimustaan KTP:n verkkosivuilla.

KTP saa Nurmoksesta kokeneen pelaajan. Hän on pelannut urallaan 49 liiga-, 177 Ykkösen, 24 Suomen Cupin ja kuusi Liigacupin ottelua. Nurmos pääsi maistelemaan myös liigakarsintojen tunnelmaa yhden ottelun verran viime syksynä. Maalit ovat harvinaisempaa herkkua pääsääntöisesti topparin tontilla pelaavalle Nurmokselle. Liigamaalien kohdalla on pyöreä nolla ja Ykkösen otteluissa hän on osunut neljästi - viimeksi VPS:ää vastaan 16.9.2020.

Useimpina vuosina Nurmos on ollut joukkueelleen kantavia voimia. Viime kaudella hänen käsivarressaan oli myös kapteenin nauha.

– Se on varmasti iso syy, miksi KTP kiinnostui, sillä minulla on yksi sarjanousu takana ja tiedän mitä liigaan nouseminen vaatii. Joukkueessa pitää olla tarpeeksi laatua ja riittävän hyvä pelisuunnitelma ja -tapa sitä toteuttaa, Nurmos kommentoi.

KTP:llä on tällä hetkellä 15 julkistettua pelaajasopimusta. Nurmoksen lisäksi uusia miehiä ovat Klubi 04:stä siirtynyt Juho Lehtiranta ja Kakkosessa pelaavan HJS:n maalipyssy Santeri Stenius.

Artikkeliin liittyviä aiheita: