PalloTV - Bushue sopimukseen Jaron kanssa - Uusi ura penkin päässä?
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
14.01.2022

Bushue sopimukseen Jaron kanssa – Uusi ura penkin päässä?

Jaro nappasi itselleen liigapelaajan tekemällä sopimuksen Jacob Bushuen kanssa. Yhdysvaltalaispelaajan kontrahti Pietarsaareen koskee tulevaa kautta.

Bushue siirtyy FC Hakasta, jossa hän pelasi viimeiset kolme kautta. Jarosta tulee Bushuen neljäs seura ja ensi kaudesta kuudes Suomessa. Hän tuli maahamme kaudeksi 2017, jolloin Bushue pelasi Kakkosta karjaalaisessa BK-46:ssa. Sen jälkeen hän siirtyi Ykkösessä pelanneeseen EIF:iin ja sitä seuraavaksi kaudeksi jo Hakaan.

Bushuen tilillä on 43 liiga- ja 49 Ykkösen ottelua.

Bushue on edustanut kotimaassaan St Louis FC:tä ja Chicago Magiciä sekä yliopistosarjoissa Indiana Hoosiersia.

Toukokuussa kolmenkympin rajapyykin rikkovalla Bushuella saattaa lausuntojensa ja Jaron tiedotteen mukaan olla jo uusia urasuunnitelmia. Pelaamisen lisäksi Bushue toimii valmentajana seuran organisaatiossa. Jaro ei kuitenkaan ole vielä täsmentänyt mitä ja missä joukkueessa nämä yhdysvaltalaisen kontolleen saamat tehtävät ovat.

Pietarsaarelaisten tiedote kertoo arvoituksellisesti Bushuen "hoitavan joitakin valmentajatehtäviä organisaatiossa". Mahdollisuus luotsaamiseen on Bushuen puheista päätellen ollut kimmoke, miksi hän suuntasi Veikkausliigasta sarjaporrasta alemmaksi.

– Etsiessäni uutta seuraosoitetta hain uusia haasteita ja jotakin, joka voisi haastaa minut sekä jalkapallonpelaajana että ihmisenä. Nyt seura hakee liigaan nousua ja pidän juuri sellaisista haasteista. Kun tämä vielä yhdistetään mahdollisuuteen saada toimia valmentajana Jaron organisaatiossa, valinta ei ollut vaikea, Bushue kommentoi Jaron kotisivuilla.

Artikkeliin liittyviä aiheita: