PalloTV - Dunyin jatkaa Mikkelissä
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
15.01.2022

Dunyin jatkaa Mikkelissä

Kuva: Mikko Rahikainen

Mikkelin Palloilijat on tehnyt jatkosopimuksen, kun Jonathan Dunyin on allekirjoittanut vuoden pestin seuraan. MP:llä on nyt kasassa 16 pelaajasopimusta.

Dunyin, 26-vuotias keskikenttäpelaaja, on ollut yksi MP:n tärkeimmistä pelaajista kahdella aikaisemmalla Ykkösen kaudella. Hän pelasi kummallakin kaudella yhtä vaille kaikki mikkeliläisten sarjaottelut. Viie kaudella hän pelasi 26 ottelussa yli 2 300 minuuttia, viimeisteli kolme maalia ja antoi kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

– Viime kausi oli meille todella rankka, mutta onneksi onnistuimme säilyttämään paikkamme Ykkösessä. Mennyt kausi oli myös henkilökohtaisesti vaikea, mutta se on nyt onneksi takana ja pääsemme valmistautumaan kohti uutta kautta uudella innolla ja uudistuneella joukkueella, Dunyin kommentoi MP:n lehdistötiedotteessa.

MP:n valmentajalle Juha Pasojalle nigerialaisen Dunyinin jatko on tärkeä palanen tulevan kauden joukkueen rakentamisessa. Pasoja kuvaa Dunyiniä yhdeksi Ykkösen parhaaksi keskikenttäpelaajaksi.

– Saimme pidettyä yhden Ykkösen pelipaikkansa parhaista meidän joukkueessamme. Dini on kokenut pelaaja, joka johtaa joukkuetta omalla esimerkillään ja sitä toivon myös ensi kaudellakin, ehkä vieläkin enemmän johtajuutta.

– Tiedän, että ottajia olisi ollut muuallakin, Pasoja vakuutteli.

Lähde: MP / PalloTV

Artikkeliin liittyviä aiheita: