PalloTV - Marttinen vaihtaa FC Interin TPS:ään
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
17.01.2022

Marttinen vaihtaa FC Interin TPS:ään

Maalivahti Aati Marttinen torjuu TPS:n hyväksi alkavalla kaudella. Marttinen vaihtaa paikalliskilpailijan väreihin FC Interistä. Hänen sopimuksensa TPS:n kanssa on yhden vuoden pituinen.

FC Inter on Marttisen kasvattajaseura, jonka riveissä hän on pelannut suurimman osan peliurastaan. Hän on käynyt laina- tai farmipesteillä muissa seuroissa 2015 (ÅIFK), 2017 (Peimari United) ja 2018 (FC Haka). Marttinen on jäänyt FC Interissä muiden maalivahtien jalkoihin. Vuosien varrella hänelle ehti kertyä vain 20 liigaottelua.

– Sain joulukuussa mahdollisuuden harjoitella TPS:n kanssa. Silloin en vielä ajatellut asiaa sen enempää, mutta treenit olivat laadukkaita ja niissä oli vuodenaikaan nähden hyvin pelaajia mukana. Sain hyvän kuvan TPS:stä ja kun seurakin oli kiinnostunut tekemään sopimuksen, intressit kohtasivat lopulta hyvin, Marttinen kertoi siirrostaan TPS:n verkkosivuilla.

Marttisen palkkauksella TPS sai päävalmentajan haluaman vahvan maalivahtikaksikon. Marttinen lähtee haastamaan Jere Koposta maalipuiden päävartijan tittelistä.

– Vahvana periaatteena on, että jokaiselle pelipaikalle on kova, positiivinen kilpailu. Maalivahdin tontti ei ole mikään poikkeus, TPS-luotsi Jonatan Johansson kommentoi.

– Hän on myös erityyppinen vaihtoehto kuin Koponen. Aati on kookas ja rauhallinen sekä hyvä torjuja.

Kilpailutilanne ja poistuminen tutun seuran ympäristöstä ei pelota Marttista.

– Olemme ennenkin pelanneet samassa joukkueessa ja olemme hyviä kavereita, mutta lähden täysillä taistelemaan ykkösmaalivahdin paikasta. Se on selkeä henkilökohtainen tavoite tulevalle kaudelle.

Artikkeliin liittyviä aiheita: