PalloTV - Marttinen vaihtaa FC Interin TPS:ään
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
17.01.2022

Marttinen vaihtaa FC Interin TPS:ään

Maalivahti Aati Marttinen torjuu TPS:n hyväksi alkavalla kaudella. Marttinen vaihtaa paikalliskilpailijan väreihin FC Interistä. Hänen sopimuksensa TPS:n kanssa on yhden vuoden pituinen.

FC Inter on Marttisen kasvattajaseura, jonka riveissä hän on pelannut suurimman osan peliurastaan. Hän on käynyt laina- tai farmipesteillä muissa seuroissa 2015 (ÅIFK), 2017 (Peimari United) ja 2018 (FC Haka). Marttinen on jäänyt FC Interissä muiden maalivahtien jalkoihin. Vuosien varrella hänelle ehti kertyä vain 20 liigaottelua.

– Sain joulukuussa mahdollisuuden harjoitella TPS:n kanssa. Silloin en vielä ajatellut asiaa sen enempää, mutta treenit olivat laadukkaita ja niissä oli vuodenaikaan nähden hyvin pelaajia mukana. Sain hyvän kuvan TPS:stä ja kun seurakin oli kiinnostunut tekemään sopimuksen, intressit kohtasivat lopulta hyvin, Marttinen kertoi siirrostaan TPS:n verkkosivuilla.

Marttisen palkkauksella TPS sai päävalmentajan haluaman vahvan maalivahtikaksikon. Marttinen lähtee haastamaan Jere Koposta maalipuiden päävartijan tittelistä.

– Vahvana periaatteena on, että jokaiselle pelipaikalle on kova, positiivinen kilpailu. Maalivahdin tontti ei ole mikään poikkeus, TPS-luotsi Jonatan Johansson kommentoi.

– Hän on myös erityyppinen vaihtoehto kuin Koponen. Aati on kookas ja rauhallinen sekä hyvä torjuja.

Kilpailutilanne ja poistuminen tutun seuran ympäristöstä ei pelota Marttista.

– Olemme ennenkin pelanneet samassa joukkueessa ja olemme hyviä kavereita, mutta lähden täysillä taistelemaan ykkösmaalivahdin paikasta. Se on selkeä henkilökohtainen tavoite tulevalle kaudelle.

Artikkeliin liittyviä aiheita: