PalloTV - Vanhoja tuttuja Jaron paitaan
TULEVAT PELIT:

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
22.01.2022

Vanhoja tuttuja Jaron paitaan

Ykkösen kauteen valmistautuva pietarsaarelainen FF Jaro on tehnyt pelaajasopimukset kahden paluumuuttajan kanssa. Tuoreimmat hankinnat ovat Adam Vidjeskog ja Antonio Hotta, jotka palaavat seuraan muutaman vuoden tauon jälkeen. Kumpikin edustivat Jaroa viimeksi kaudella 2017 ja palaavat seuraan vuoden mittaisella paperilla.

Vidjeskog ehti pelata Jarossa yhden liiga- ja 16 Ykkösen ottelua, kunnes hän siirtyi PS Kemiin yhden kauden ajaksi. Kemistä tie jatkui lähemmäksi kotikontuja Kokkolaan, jossa hän pelasi KPV:n paidassa viimeiset kolme vuotta.

Hotta pelasi Jaron juniorijoukkueiden jälkeen lähinnä Kakkosta ja Kolmosta seuran farmijoukkueessa JBK:ssa. Kesken kaiken kipinä jalkapalloon katosi ja Hottan nappulat olivat naulassa kahden vuoden ajan. Viime kaudeksi hän palasi kentille jälleen JBK:n riveissä edustaen sitä 16:ssa Kakkosen C-lohkon ottelussa.

– Olen löytänyt inspiraation taas ja haluan todella panostaa tulevaan kauteen. Samalla työnantajani on ollut todella myötämielinen ja on järjestänyt minulle osa-aikatyötä. Haluan todellakin pyrkiä löytämään potentiaalini. Olen tietoinen siitä, että normaaleilla pelipaikoillani peliajasta käydään kovaa kilpailua, mutta se motivoi minua entisestään, Hotta kommentoi paluutaan FF Jaron verkkosivuilla.

Artikkeliin liittyviä aiheita: