PalloTV - MP:n maalivahtiasiat ratkesivat - Honka-Hallila ja Heikkinen sopimuksiin
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
24.01.2022

MP:n maalivahtiasiat ratkesivat – Honka-Hallila ja Heikkinen sopimuksiin

Kuva: Mikko Rahikainen

Mikkelin Palloilijat on tehnyt ensimmäiset kiinnityksensä maalivahtiosastolle. Aleksi Honka-Hallila on tehnyt 1+1 -vuotisen ja Timi Heikkinen kolmivuotisen pelaajasopimuksen seuran kanssa. Maalivahtikaksikon myötä MP:llä on 19 sopimuspelaajan rinki koossa.

Reilu viikko sitten 21 vuotta täyttäneen Aleksi Honka-Hallilan viime kausi meni lainakuvioiden suhteen mönkään ja pelit jäivät vähiin. Honka-Hallila esiintyi vain kahdessa Suomen Cupin pelissä kasvattiseuransa JIPPO:n paidassa. Hän siirtyi KuPS:aan 2017 aloittaessaan lukion Kuopiossa. Honka-Hallilla on KuPS:ssa saanut laadukasta valmennusta ja raivasi tiensä edusjoukkueeseen saakka, mutta liigadebyytti jäi vielä tekemättä.

Rauhallinen, hyvin jalalla pelaava ja ulottuva Honka-Hallila on pelannut yhden U18-maaottelun vuonna 2018 (Suomi-Valko-Venäjä 2-2).

– Allu tuli KuPS:sta, missä hän on ollut Jori Särkän todella hyvässä koulutuksessa. Viime kausi meni häneltä siirtosotkujen takia ohi ja senkin takia mies todella uhkuu pelihaluja, MP:n päävalmentaja Juha Pasoja kommentoi seuran lehdistötiedotteessa.

– Hän on kookas maalivahti, joka avaa peliä hyvin ja rohkeasti. Tarkoitus on ollut löytää hieman ulottuvampia maalivahteja ja uskon, että Allusta on meille iso apu, kun puolustetaan boxia.

Timi Heikkinen pelasi viime vuonna seuran B-juniorijoukkueessa. Hän nousi loppukaudesta edustusjoukkueen harjoitusrinkiin mukaan ja pääsi haistelemaan miesten pelien ilmapiiriä vaihtopenkiltä käsin.

Pasoja näkee paljon potentiaalia 17-vuotiaassa Heikkisessä.

– Timi on nuori ja lupaava maalivahti, joka kävi viime syksynä jo meidän treeneissämme. Hän vakuutti valmennuksen hyvällä asenteella ja kyvyllä torjua sekä avata peliä.

– Timi on kehityskelpoinen nuori mies, joka varmasti parantaa ominaisuuksiaan hyvässä maalivahtivalmennuksessa. Kesällä Timi pelaa todennäköisesti junioripelejä sekä Kolmosen pelejä, mutta tärkein kehitys tapahtuu treeneissä.

Heikkisen jalkapalloilu alkoi Ristiinan Pallossa, mutta hän on jo pitkään pelannut MP:n eri juniorijoukkueissa.

Lähde: MP / PalloTV

Artikkeliin liittyviä aiheita: