PalloTV - Heimonen vahvistaa MP:n puolustusta
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
26.01.2022

Heimonen vahvistaa MP:n puolustusta

Kuva: Mikko Rahikainen

MP on tehnyt vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Jarkko Heimosen kanssa.

MP on tehnyt vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Jarkko Heimosen kanssa. Mikkeliläisten sopimuspelaajien määrä kasvoi nyt kahteenkymmeneen.

Heimonen on 23-vuotias puolustaja, joka on pelannut kaksi edellista kautta Ykköstä EIF:ssä. Sitä ennen hän palloili lähinnä Keski-Suomessa pelatessaan JJK:ssa ja FC Blackbirdissä. Mikkeli tuli Heimoselle tutuksi kaudelta 2019, jolloin hän pelasi MiPK:ssä.

MP oli Heimoselle mieluinen valinta ja hän toivoo saavansa erityisvinkkejä samalla pelipaikalla pelanneelta päävalmentajalta.

– Täällä on tuttu valmentaja, joka on juuri sellainen, jota toivoin. "Paso" pystyy antamaan paljon hyviä oppeja entisenä puolustajana, Heimonen ilakoi MP:n lehdistötiedotteessa.

Paso eli MP:n pääkäskijä Juha Pasoja saa riveihinsä jo Keski-Suomen ajoilta tutun pelaajan.

– Jake on minulle tuttu pelaaja jo JJK:n ajoilta ja paljon tuli seurattua hänen kehitystään myös junioreissa. Hän on löytänyt paikkansa laitapuolustajana ja kuului EIF:n vakiokalustoon kahdella edellisellä kaudella.

– Hän omaa kokemusta Ykkösen peleistä ja on hyvä johtajatyyppi meidän takalinjoillemme. Hän pelaa kaikki tilanteet loppuun asti ja täten on ilkeä pelaaja vastustajana, Pasoja analysoi.

Heimonen pääsee tositoimiin puolentoista viikon kuluttua, jolloin MP:n kilpailukausi alkaa. Mikkeliläiset matkaavat Pietarsaareen, jossa MP kohtaa FF Jaron Ykköscupin ottelussa.

Lähde: MP / PalloTV

Artikkeliin liittyviä aiheita: