Ykköscup toden teolla käyntiin – PalloTV
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Ykköscup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Ykköscup

Liigacup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
05.02.2022

Ykköscup toden teolla käyntiin

MP yllätysvoittoon Jarosta

Ykköscupissa pelattiin viisi ottelua eilisen ja tämän päivän aikana.

Yllätyksiltäkään ei vältytty. MP kävi kertomassa pietarsaarelaisille, että kovien puheiden lisäksi vaaditaan kovia tekoja. MP voitti yhtenä nousijasuosikkina mainitun FF Jaron 3-1 (1-0). Kotijoukkueen puolustukseksi todettakoot, että seuran tuoreista liigavahvistuksista vain Jacob Bushue oli kentällä. Maarianhaminasta tulevat Frankline Okoye ja Emile Paul Tendeng eivät olleet vielä mukana.

KPV toivotti SJK Akatemian tervetulleeksi miesten sarjoihin. Pallo-Veikot löi sarjanousijan kanveesiin puhtain 3-0 (2-0) numeroin. Charalampos Chantzopoulos teki kaksi maalia KPV:lle.

TPS löi PK-35:n lukemin 2-0 (2-0) ja EIF kaatoi PIF:n 3-1 (3-1).

Gnistan ja Järvenpään Palloseura mässäilivät yhdeksän täysosuman edestä perjantai-iltana. JäPS voitti vierasjoukkueena omassa kotihallissaan pelatun ottelun maalein 5-4 (0-1). Erityisesti toisen puoliajan alussa tulospalvelun ylläpitäjillä riitti kiirettä, kun verkko heilui neljästi ensimmäisen vartin aikana. Veikkausliigassakin pelanneen Aleksi Ristolan maalivainu ei ole kadonnut alasarjoissa. Hän teki hattutempun.

Ykköscupin varaslähtö tapahtui jo viikko sitten, kun PEPO Lappeenranta ja Gnistan tasasivat pisteet maalein 2-2 (2-0).

Koronaepidemian aiheuttama täyssulku alkaa olla pikku hiljaa takana päin. Rajoituksia on vielä voimassa, minkä vuoksi 50 katsojaa oli avausotteluiden maksimilukema. Osassa paikoista pelattiin vielä suljettujen ovien takana.

Ykköscupin avausta sävytti myös pelaaminen evakossa. Gnistanin lisäksi PEPO ja EIF joutuivat etsimään kotiotteluilleen toisen paikan. Sopivan talviottelupaikan puuttuessa PEPO isännöi vierastaan Imatralla. EIF pakeni lumipyryä Vihtiin Nummelassa olevaan jalkapallohalliin.

Ykköscup jatkuu JäPS:n ja PEPO:n välisellä ottelulla ensi keskiviikkona.

Tulokset:
La 29.1. PEPO - Gnistan 2-2 (2-0)
Pe 4.2. Gnistan - JäPS 4-5 (1-0)
La 5.2. KPV - SJK Akatemia 3-0 (2-0)
La 5.2. FF Jaro - MP 1-3 (0-1)
La 5.2. PK-35 - TPS 0-2 (0-2)
La 5.2. EIF - PIF 3-1 (3-1)

Artikkeliin liittyviä aiheita: