PalloTV - Kansallisen Liigan otteluohjelma julki

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
10.02.2022

Kansallisen Liigan otteluohjelma julki

Kausi alkaa maaliskuun lopussa.

Kansallisen Liigan tämän kauden otteluohjelma on julkistettu. Sarja alkaa jo maaliskuun viimeisenä viikonvaihteena 26. ja 27. päivä maaliskuuta. Lauantaina pelataan kolme ottelua ja sunnuntaina vielä kaksi.

Kansallisen Liigan mestarisuosikit HJK ja KuPS aloittavat kauden kotikentillään. KuPS saa vieraakseen Ilveksen ja HJK kohtaa Åland Unitedin. Kuopiossa pelataan lauantaina ja Helsingissä sunnuntaina. Mestarisuosikkien keskinäiset ottelut pelataan Helsingissä toukokuun lopussa ja Kuopiossa runkosarjan päätöskierroksella.

Nousijajoukkueet aloittavat urakkansa vieraissa. NJS pääsee Hämeenlinnan moottoritietä lähes suoraan HPS:n kotiluolaan Paloheinän tekonurmelle. ONS ottaa reissunsa pidemmän kautta matkaamalla PK-35 Vantaan vieraaksi.

EM-kisat keskeyttävät kauden keskikesällä. Kevätpuolikkaan viimeinen kierros pelataan viikkoa ennen juhannusta ja sarja jatkuu vasta heinäkuun puolivälin jälkeen. Runkosarjan jälkeen Kansallinen Liiga jatkuu kuuden joukkueen ylemmällä ja neljän joukkueen alemmalla loppusarjalla. Tästä kaudesta eteen päin loppusarjoja kutsutaan miesten mallin mukaisesti Mestaruussarjaksi ja Haastajasarjaksi.

Artikkeliin liittyviä aiheita: