PalloTV - Ykköscupin ratkaisun hetket venyvät
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Ykkönen

Veikkausliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
13.02.2022

Ykköscupin ratkaisun hetket venyvät

EIF ainoana varmana puolivälieriin.

Ykköscupin viikonvaihteen ottelut eivät tuoneet ratkaisua jatkopaikkojen osalta. Tilanne on kaikissa kolmessa lohkossa vielä auki, kun viimeiset ottelut pelataan ensi viikon aikana. EIF on ainoa, joka voi olla jatkopaikastaan varma, mutta senkään osalta lohkovoitto ei ole vielä kirkossa kuulutettu asia.

EIF:n jatkopaikka ratkesi, kun se kävi hakemassa pisteet TPS:ltä Adam Larssonin maalilla lukemin 1-0 (1-0). EIF voi sopivien lopputulosten ja maalierojen myötä pudota lohkossaan jopa kolmanneksi, mutta sen keräämät kuusi pistettä riittävät silloinkin puolivälieriin kahden parhaan lohkokolmosen joukossa.

B-lohko etenee nousijajoukkueiden komennossa. Järvenpään Palloseura pitää kärkeä ja PEPO Lappeenranta tulee kahden pisteen päässä. KTP vaanii kuitenkin taustalla ja voi sekoittaa vielä reilusti kuvioita. Se avasi urakkansa vasta lauantaina pelaamalla 1-1 (0-0) tasapelin Gnistanin vieraana. Helsinkiläisille ottelu oli pettymys, sillä Gnistanin kaksi tasapelipistettä eivät riitä puolivälieriin.

C-lohko on kaikkein tasaisin. FF Jaro voitti KPV:n maalein 2-0 (1-0) ja SJK Akatemia teki selvää jälkeä MP:stä lukemin 3-1 (0-0). Nämä tulokset tarkoittavat sitä, että viimeiselle kierrokselle lähdetään tasapisteistä. Kaikilla neljällä seuralla on kolme pistettä. KPV:n maaliero on yhden osuman plussalla ja SJK Akatemian saman verran miinuksella. FF Jaron ja MP:n maaliero on plus-miinus nolla. Tehtyjä maalejakin kaikilla on joko kolme tai neljä.

C-lohkon mielenkiintoisissa ratkaisuotteluissa FF Jaro isännöi SJK Akatemiaa. KPV joutuu tien päälle ja kohtaa MP:n Mikkelissä.

Tulokset:
La 12.2. IF Gnistan - KTP 1-1 (0-0)
La 12.2. KPV - FF Jaro 0-2 (0-1)
La 12.2. PIF - PK-35 0-1 (0-0)
La 12.2. SJK Akatemia - MP 3-1 (0-0)
La 12.2. TPS - EIF 0-1 (0-1)

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia