PalloTV - EIF ja KPV varmistivat jatkopaikan Ykköscupissa
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
19.02.2022

EIF ja KPV varmistivat jatkopaikan Ykköscupissa

Puolivälieräpaikkoja vielä jaossa.

Ykköscupissa pelattiin kolme ottelua tänään. Niiden myötä EIF ja KPV varmistivat pääsynsä kilpailun puolivälieriin. Ykköscupin alkulohkot huipentuvat viikon kuluttua pelattaviin kahteen otteluun, joissa ratkeaa peräti kuuden seuran jatkopaikan kohtalo.

EIF varmisti A-lohkon voiton kaadettuaan PK-35:n maalein 3-2 (2-1). Ratkaisu syntyi vain pari minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä, kun Adam Larsson pisti helsinkiläisten verkot tötterölle. Ottelu pelattiin Nummelan jalkapallohallissa Vihdissä.

A-lohkossa on jäljellä enää TPS:n ja PIF:n välinen Turun seudun derby. PIF:llä on seitinohut mahdollisuus päästä jatkoon. Paraislaiset voivat nousta voitolla tasapisteisiin TPS:n ja PK-35:n kanssa, mutta jatkoon pääsy vaatii vähintään kahden maalin voittoa naapuriseurasta. PIF:n tavoiteasetteluun riittää kolmas sija, sillä B-lohkossa pelannut Gnistan jää takuuvarmasti ulos kahden parhaan lohkokolmosten vertailussa.

TPS:n maaliero on +1, PK-35:n -2 ja PIF:n -3. Yhden maalinkin voitto riittää, mikäli PIF tekee tarpeeksi monta maalia ohittaakseen PK-35:n tehdyillä maaleilla.

C-lohkon tilanne on vielä mutkikkaampi. KPV varmisti itselleen jatkopaikan lyömällä MP:n vieraissa Wegye Wegyen maalilla 1-0 (0-0). Tulos jätti SJK Akatemian, MP:n ja FF Jaron kolmeen pisteeseen ennen viimeistä ottelua pietarsaarelaisten ja seinäjokisten välillä.

Jos SJK Akatemia voittaa yhdellä maalilla, viimeinen jatkopaikka voi mennä FF Jarolle tai MP:lle riippuen tehtyjen maalien määrästä. Useamman maalin voitolla Jaro jää ulos, koska sen maalieron painuu pahemmin pakkaselle kuin MP:n.

Tasapeli heittää MP:n ulos jatkopeleistä. Jaron voitto tietää laulukuoroa puolestaan SJK Akatemialle, koska sen maaliero on jo valmiiksi pakkasen puolella.

B-lohkon ainoassa ottelussa ratkaistiin ainoastaan ykkös- ja kakkossijojen kohtalo. KTP löi Järvenpään Palloseuran maalein 2-1 (0-1). KTP punnersi itsensä voittoon viimeisen vartin aikana tehdyillä maaleilla.

Tulokset:
La 19.2. EIF - PK-35 3-2 (2-1)
La 19.2. KTP - JäPS 2-1 (0-1)
La 19.2. MP - KPV 0-1 (0-0)

Artikkeliin liittyviä aiheita: