PalloTV - FF Jaron tähtäimessä paluu liigaan

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
21.02.2022

FF Jaron tähtäimessä paluu liigaan

Haastattelussa pietarsaarelaisseuran päävalmentaja Jimmy Wargh.

FF Jaron päävalmentaja Jimmy Wargh pysähtyi PalloTV:n haastateltavaksi. Jaro on ilmoittanut selkeästi tavoittelevansa nousua Veikkausliigaan. Toteutuessaan nousu palauttaisi seuran pääsarjatasolle pitkän tauon jälkeen. Pietarsaarelaiset pelasivat liigatasolla viimeksi kaudella 2015.

Millä perusteella FF Jaro ilmoittautuu nousutaistoon? Wargh avaa, millaisen joukkueen Jaro on rakentanut tulevaa kautta varten.

FF Jaro on saanut tehtyä jatkosopimukset haluamilleen pelaajille ja joukkuetta on täydennetty täsmähankinnoin. Haastattelu tehtiin ennen Frankline Okoyen ja Emile Paul Tendengin sopimusten julkaisua, minkä vuoksi Wargh on vielä salamyhkäinen osasta nimistä.

Wargh kertoo haastattelussa myös niistä pelillisistä aseista, joilla Jaro iskee pahimpien kilpailijoidensa kimppuun. Hän lupaa pallonhallintaa, maalipaikkojen hyödyntämistä ja tiiviimpää puolustamista sekä odottaa viime kautta tasaisempaa suorittamista.

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia