PalloTV - Markus Kronholm – FF Jaron keskikentän takuumies
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
22.02.2022

Markus Kronholm – FF Jaron keskikentän takuumies

PalloTV treffasi FF Jaron keskikenttäpelaaja Markus Kronholmin, 30, ja kysyi, mikä puhuu sen puolesta, että Jaro nousee Veikkausliigaan? Miten hän kuvailee Jaron tämän kauden joukkuetta, mikä pelin osa-alue on vahvistunut viime vuodesta? Entä oma pelaaminen, miten se on muuttunut kokemuksen myötä? Onko Ykkösestä tullut taktisempi? Minkälaisella pelillä Ykkönen voitetaan?

FF Jaron on ilmoittanut tavoitteeksi nousun Veikkausliigaan. Se ei sinänsä yllätä. Jaro on lukeutunut Ykkösen kärkijengeihin jo iät ja ajat, mutta jotain on aina jäänyt uupumaan. Nyt seuran talous on ilmeisesti saatu tervehdytettyä takavuosien turbulenssin jälkeen, ja Jeppiksessä ollaan ”redo att köra”.

Kronholmin pelaamistaan on aina ollut mielenkiintoista seurata. Häntä katsellessa huomaa nopeasti, että tämä kaveri osaa juosta ja ajatella yhtä aikaa. Hän on selvästi niitä kk-pelaajia, jotka ovat jo varhain oivaltaneet, että silloin menee hyvin, kun joukkuekaverit näyttävät hyviltä. Kronholm on joukkuepelaaja, joka hoitaa sovitut hommat, kuten on sovittu, ottelusta toiseen.

Toimittaja: Junnu Leskelä