FF Jaro ja TPS veivät viimeiset jatkopaikat Ykköscupissa – PalloTV
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Ykköscup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Ykköscup

Liigacup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
26.02.2022

FF Jaro ja TPS veivät viimeiset jatkopaikat Ykköscupissa

Lisäajan maali varmisti kotiedun TPS:lle

Ykköscupin lohkovaihe saatiin päätökseen tänään. Kahdessa viimeisessä ottelussa TPS voitti paikallisderbyssä PIF:n maalein 3-1 (2-0) ja FF Jaro oli SJK Akatemiaa parempi samoin lukemin. Pietarsaaressa pelatun ottelun taukotulos oli maaliton 0-0. Tulosten lisäksi molempien otteluiden yleisömäärä oli lähes identtinen. Turussa oli 204 ja Pietarsaaressa 203 katsojaa.

Pietarsaaren ottelu ratkesi tunnin tietämillä, kun Severi Kähkönen ja Emile Paul Tendeng osuivat kerran mieheen parin minuutin sisällä. Guillermo Sotelo kaunisteli lukemia ottelun loppuminuuteilla ennen kuin Mikkelistä Seinäjoelle siirtynyt Samsun Obioha pääsi rikkomaan vieraiden kuparisen lisäajalla.

SJK Akatemiasta otetun pistepotin myötä FF Jaro nousi lohkonsa voittajaksi. KPV jäi kakkoseksi ja SJK Akatemia kolmanneksi. SJK Akatemia pääsee kuitenkin pudotuspeleihin kahden parhaan lohkokolmosen joukossa.

TPS otti nopeasti komennon omassa ottelussaan. Rasmus Holma ja Simo Roiha veivät turkulaiset kahden maalin karkumatkalle jo kahden ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana. Seuraava maali näki päivänvalon vasta viimeisellä vartilla, kun Tomas Hradecky teki PIF:n ainokaiseksi jääneen maalin. Jesper Karlsson iski loppuluvut lisäaikakellon näyttäessä kahta minuuttia.

Karlssonin maali osoittautui arvokkaaksi TPS:lle. Turkulaisten maaliero nousi plussan puolelle kolmen osuman verran, mikä takasi sille kotiedun puolivälieriin. KPV:n maaliero jäi yhden heikommaksi.

EIF, FF Jaro ja KTP sekä paras lohkokakkonen TPS saavat puolivälieriin kotiedun. Niille arvotaan vastustaja kahdesta muusta lohkokakkosesta eli JäPS:stä ja KPV:stä sekä kahdesta parhaasta lohkokolmosesta, jotka ovat PK-35 ja omassa lohkossaan keskinäisen ottelun turvin paikan MP:ltä vienyt SJK Akatemia.

Tulokset:
La 26.2. FF Jaro - SJK Akatemia 3-1 (0-0)
La 26.2. TPS - PIF 3-1 (2-0)

Artikkeliin liittyviä aiheita: