PalloTV - IF Gnistan, päävalmentaja Joonas Rantanen; ”Kohti Ykkösen kärkeä”

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
27.02.2022

IF Gnistan, päävalmentaja Joonas Rantanen; ”Kohti Ykkösen kärkeä”

Helsingin Oulunkylässä majapaikkaansa pitävä IF Gnistan on rakentanut miesten Ykköseen ammattimaista ympäristöä pelaajille ja valmennukselle jo pitemmän aikaa. Se on tuottanut tulosta sekä kentällä että sen ulkopuolella. Viime kaudella Gnistan ylsi jo Ykkösen loppusarjaan, mutta sitten vauhti hyytyi ja joukkue päätyi lopulta kuudenneksi. Nyt sijoitusta olisi tarkoitus parantaa ja vakiinnuttaa paikka aivan Ykkösen terävimmässä kärjessä.

Kentän ulkopuolella Gnisusta on kasvanut vetovoimainen vaihtoehto nuorille eteenpäin pyrkiville pelaajille ja valmentajille. Joonas Rantasen, 34, siirtyminen HJK:n edustusjoukkueen valmennusryhmästä Kipinän päävalmentajaksi kaksivuotisella sopimuksella oli selvä signaali kentälle. Gnistan on käypä vaihtoehto pelaajapolulla.

PalloTV tapasi Rantasen ja kysyi, minkälaisia pelillisiä oppeja viime kausi tarjosi Gnistanille? Missä heidän pelilliset kehityskohteensa ovat, mitä pitää parantaa? Minkälaista palloa hän haluaa Gnistanin pelaavan? Minkälaisen tavoitteen seura on määritellyt tulevalle kaudelle?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia