PalloTV - ONS täydensi joukkuettaan

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
27.02.2022

ONS täydensi joukkuettaan

Kolme uutta pelaajaa maakunnista.

Kansalliseen Liigaan noussut ONS on tehnyt kaksi hankintaa. Oululaisseura on julkaissut loppuviikon aikana peräti kolmen uuden pelaajan sopimukset. Veera Koskela, Oona Ojala ja Kiia Tolonen pukevat ONS:n paidan päälleen pian alkavalla liigakaudella.

Koskela ja Ojala pelasivat viime kaudella tyttöjen SM-sarjaa kasvattiseurojensa KPV:n paidassa. Molemmilla on kuitenkin kokemusta myös naisten sarjoista. Koskela ja Ojala pelasivat IK Myranissa naisten Ykköstä kaudella 2020. Koskelan tilillä on 15 ja Ojalan vyöllä 17 ottelua Ykkösessä.

Tolonen on pelannut naisten Kakkosta kolmen kauden ajan. Hän on kajaanilaisen FC Wimman kasvatti, mutta joutui uusien urasuunnitelmien eteen seuran lopetettua edustusjoukkueen toiminnan. Maantiet tulivat Toloselle tutuksi, kun hän harjoitteli Kajaanissa poikien joukkueiden mukana mutta pelasi torniolaisessa TP-47:ssä ja viime kaudella Kauhavan Kanuunoissa.

Uusi kolmikko oli mukana, kun ONS hävisi Suomen Cupin alkulohkon ottelun RoPS:lle 0-3.

Artikkeliin liittyviä aiheita: