PalloTV - JäPS vahvistui kolmella pelaajalla

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
01.03.2022

JäPS vahvistui kolmella pelaajalla

Alieu Ceesay täyttää loukkaantuneen Olli Valton saappaat topparin tontilla.

Ykköseen noussut Järvenpään Palloseura on helmikuun loppupuolella solminut sopimuksen kolmen uuden pelaajan kanssa. Alieu Ceesay, Verneri Meriläinen ja Joni Niemi ovat seuran hankintoja.

Uusista pelaajista 25-vuotias Ceesay on ehdottomasti kokenein. Pitkänhuiskea gambialaistoppari jatkaa pelaamistaan Ykkösessä edustettuaan viime kaudella Vaasan Palloseuraa. Ceesay tuli Suomeen kaudeksi 2016, jolloin hän pelasi BK-46:ssa. Sen jälkeen Ceesay pelasi kolme kautta PEPO:ssa ennen siirtymistään Vaasaan.

Meriläinen tulee Ceesayn oikealle puolelle joko laitapuolustajaksi tai wing-backiksi. Hän päätti viime kautensa Kakkosessa Nurmijärven Jalkapalloseuran paidassa. Meriläinen pelit alkoivat Gnistanissa, mutta vastuu Kipinän puolustuslinjassa jäivät kahdeksaan otteluun. Meriläisen kasvattiseura on Käpylän Pallo.

Niemi on puolestaan nuori, 18-vuotias maalivahti, joka tulee Järvenpäähän kilpailemaan peliajasta Janne Laihon kanssa. Niemi pelasi PK-35:ssä viime kaudella, mutta tilille kertyi vain kuusi ottelua - yksi Ykkösessä, kaksi Kolmosessa ja kolme A-poikien SM-sarjassa.

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia