PalloTV - Kasperi Liikonen, IF Gnistan - "En lähtisi vielä huutelemaan sarjanoususta"
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
02.03.2022

Kasperi Liikonen, IF Gnistan – ”En lähtisi vielä huutelemaan sarjanoususta”

Laitapelaaja Kasperi Liikosella, 27, alkaa kolmas kausi IF Gnistanin paidassa. Ensimmäinen kausi meni pilalle alkukaudesta syntyneen polvivamman myötä. Viime kausi sujui jo normaaliin malliin ja Liikonen lukeutui oulunkyläläisten avainpelaajiin. Ykkösessä kokeneen laitapelaajan rutiini ja kovuus olivat kullanarvoisia Gnistanille.

Gnistanin ohella Liikonen on merkkauttanut itselleen 110 Ykkösen ottelua KTP:n, FC Hongan, FC Hakan ja FC Viikinkien riveissä. Lisäksi hän on pelannut Veikkausliigassa 17 ottelua FC Hongan paidassa kaudella 2018.

PalloTV tapasi Liikosen ja kysyi, mitä hän ajattelee siitä, että Gnistan-kannattajat puhuvat jo sarjanoususta? Minkälaisia johtopäätöksiä hän on tehnyt heidän viime kaudestaan? Miten hän kuvailisi tämän kauden Gnistania, mikä pelin- tai kentän osa-alue on vahvistunut viime kaudesta? Onko Ykkösestä tullut entistä taktisempi sarja? Minkälaisella pelillä Ykkönen voitetaan?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: