PalloTV - Nuoria pelaajia KPV:n rinkiin - Kauppilalle ja Pietsalolle vuoden paperit
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
04.03.2022

Nuoria pelaajia KPV:n rinkiin – Kauppilalle ja Pietsalolle vuoden paperit

Kymppipaikalle jo tunkua.

KPV on solminut kaksi pelaajasopimusta, jotka tuovat nuoria, kahdenkympin molemmin puolin olevia pelaajia Kokkolaan. Miika Kauppila ja Roni Pietsalo ovat KPV:n tuoreimmat hankinnat. Kaksikon sopimuksen kattavat tämän kauden.

Kauppila on hyökkäävä keskikenttäpelaaja, joka viihtyy parhaiten joko kymppipaikalla tai laiturina. Hänen viime kauden seura oli Käpylän Pallo, jonka riveissä Kauppila pelasi myös viimeiset juniorivuotensa. Hän aloitti jalkapallon Nurmijärvellä.

Kauppila ehti käydä toissa kaudella Gnistanin palkkalistoilla, mutta loukkaantuminen pilasi hänen kautensa ja pelaaja joutui palaamaan vielä KäPa:n riveihin. Ennen sopimustaan Kokkolaan Kauppila käväisi myös TPS:n testissä, mutta yhteistä säveltä ei syntynyt. Hän pelasi vajaan puolituntisen yhdessä Ykköscupin ottelussa.

Torniolaisen jalkapallokoulun kasvatti Pietsalo tulee Rovaniemeltä. RoPS:n edustusjoukkueeseen hän ei ehtinyt murtautua kolmen napapiirillä vietetyn vuoden aikana. Hän pelasi lähinnä seuran kakkosjoukkueessa, joka muuttui Rovaniemi Football Academyksi kaudella 2020.

Pietsalo on pelipaikaltaan niin ikään hyökkäävä keskikenttä.

– Olen taitava, molempijalkainen pelaaja, joka on varustettu hyvällä peliälyllä. Tuon joukkueeseen pallovarmuutta ja vaaraa hyökkäämiseen, Pietsalo kertoo itsestään KPV:n verkkosivuilla.

Artikkeliin liittyviä aiheita: