PalloTV - Pikkuhuuhkajien joukkue kasassa maaliskuun otteluihin
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
16.03.2022

Pikkuhuuhkajien joukkue kasassa maaliskuun otteluihin

Suomi kohtaa Romanian ja Kroatian.

Pikkuhuuhkajien eli U21-poikien päävalmentaja Juha Malinen on nimennyt joukkueensa maaliskuun maaotteluihin. Suomi kohtaa ystävyysottelussa Romanian pe 25. päivä maaliskuuta ja EM-karsinnassa Kroatian ti 29. päivä maaliskuuta. Molemmat ottelut pelataan vieraskentällä.

Joukkue on pitkälti sama kuin viime syksynä, jolloin Pikkuhuuhkajat kohtasi EM-karsinnassa Norjan ja Viron. Ilveksessä pelaava Kalle Katz on ainoa sellainen nimi, joka ei ole pelannut karsinnoissa. U21:n maajoukkue ei ole silti tuntematon hänelle - Katz pelasi Pikkuhuuhkajissa viimeksi kesäkuussa 2021, jolloin Suomi kohtasi Ruotsin ja Slovakian.

Vuonna 2003 ja myöhemmin syntyneet pelaajat on luovutettu talon sisällä tehdyn herrasmiessopimuksen nojalla U19-maajoukkueen käyttöön. Peter Lundbergin luotsaama ryhmä isännöi EM-jatkokarsintaturnausta Vantaalla ja Helsingissä samaan aikaan.

Muutamasta nuorempien riveihin siirretystä pelaajasta huolimatta Malinen on tyytyväinen ryhmänsä kokoonpanoon.

– Pelaajat tekivät syksyllä erinomaisesti töitä, eikä meillä ollut syitä suuriin muutoksiin. Maajoukkuetoiminnan osalta meillä on ollut nyt muutaman kuukauden tauko, ja olemme sen aikana seuranneet tiiviisti noin 40 pelaajan otteita heidän seurajoukkueissaan. Kaikki joukkueeseen nimetyt pelaajat ovat ansainneet tulla valituiksi, Malinen avaa valintaprosessia Palloliiton verkkosivuilla.

Päävalmentaja on mielissään myös Romanian saamisesta harjoitusotteluun. Kova peli valmistaa joukkuetta karsintalohkon kärjessä ilman tappioita olevan Kroatian kohtaamiseen.

– Tällaiset kovat pelit kehittävät pelaajia sekä meitä joukkueena. On hieno asia, että maaottelu Romaniaa vastaan onnistui – ottelu tarjoaa meille parhaan mahdollinen valmistautumisen Kroatian kohtaamiseen.

Nimetty joukkue:
Lucas Bergström, mv (Chelsea FC)
Rasmus Leislahti, mv (Ilves)
Viljami Sinisalo, mv (Aston Villa)
Terry Ablade (AFC Wimbledon)
Oliver Antman (FC Nordsjælland)
Pyry Hannola (HJK)
Juho Hyvärinen (FC Inter)
Daniel Håkans (SJK)
Taneli Hämäläinen (KuPS)
Kalle Katz (Ilves)
Juho Kilo (Hamburger SV)
Ville Koski (FC Honka)
Adam Marhiev (S.P.A.L Ferrara)
Eetu Mömmö (U.S. Lecce)
Anthony Olusanya (HJK)
Matti Peltola (HJK)
Matias Rale (FC Honka)
Naatan Skyttä (Toulouse FC)
Anssi Suhonen (Hamburger SV)
Julius Tauriainen (SC Freiburg)
Robin Tihi (IFK Värnamo)
Matias Vainionpää (SJK)
Santeri Väänänen (HJK)

Artikkeliin liittyviä aiheita: