PalloTV - Huuhkaja- ja helmarifaneille luvassa kissan päivät
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
22.03.2022

Huuhkaja- ja helmarifaneille luvassa kissan päivät

Viikon aikana pelataan 15 maaottelua.

Härkäviikko odottaa kaikkia maaotteluiden ystäviä. Suomen eri maajoukkueet pelaavat 15 ottelua seuraavien kuuden päivän aikana. Ensimmäiset ottelut pelataan keskiviikkona ja rypistys päättyy ensi viikon tiistaina. Valitettavasti moni ottelu on päällekkäin, joten fanit joutuvat turvautumaan myös tallenteiden katsomiseen.

Huuhkajat matkaa leirille Espanjan kaakkoisosassa sijaitsevaan Murciaan. Leirin aikana pelataan kaksi ottelua, joissa Suomi kohtaa Islannin ja Slovakian. Huuhkajien valmennusryhmään kuuluva Mika Nurmela kertoo maajoukkueen kuulumisista PalloTV:n vieraana lauantaina.

Pikkuhuuhkajien kalenterissa on yksi ystävyys- ja yksi EM-karsintaottelu. Joukkue lähtee haistelemaan kovaa kansainvälistä vauhtia kohtaamalla Romanian perjantaina. Sen jälkeen Pikkuhuuhkajia odottaa EM-karsintaottelu Kroatiaa vastaan. Kroatia ei ole menettänyt karsinnassa vielä pistettäkään. Maat kohtasivat edellisen kerran karsintojen avauksessa Oulussa viime vuoden syyskuussa, jolloin Kroatia oli parempi maalein 2-0 (0-0).

Minihuuhkajat hakee kisapaikkaa kotikentällä järjestettävässä EM-jatkokarsintaturnauksessa. U19-poikien joukkue joutuu kovan haasteen eteen, kun se yrittää jättää Belgian, Italian ja Saksan taakseen. Suurimmaksi osaksi ottelut pelataan Myyrmäen jalkapallostadionilla Vantaalla. Viimeisen kierroksen ottelut pelataan yhtä aikaa, minkä vuoksi Suomi joutuu Saksan kyytiin Töölön jalkapallostadionilla. Belgia ja Italia pelaavat Vantaalla.

Muista maajoukkueista U18- ja U17-pojat sekä U17-tytöt ovat myös pelikentillä ympäri Eurooppaa. U17-ikäluokan maajoukkueet osallistuvat EM-jatkokarsintaturnauksiin Portugalissa ja Irlannissa. Bulgaria, Irlanti ja isäntämaa Portugali ovat Suomen poikien vastustajina. Ottelut pelataan kolmella pienellä paikkakunnalla keskiosassa Portugalia.

Suomen tytöt saa jatkokarsinnassa vastaansa Islannin, Irlannin ja Slovakian. Kaksi ottelua pelataan UCD Bowlilla Dublinissa ja yksi Tallaghtissa Dublinin esikaupunkialueella stadionilla. Tallaght Stadiumia pitää kotikenttänään maineikas irlantilainen seura Shamrock Rovers FC.

U18-poikien joukkue karsii EM-kisoihin vasta loppuvuodesta, jolloin se edustaa jo U19-ikäluokkaa. Suomi pelaa kaksoismaaottelut Walesia vastaan yhtenä osana karsintoihin valmistautumisessa. Ottelut pelataan Wrexhamissa.

Härkäviikon ottelut
Ke 23.3. klo 13:00 Pojat U17 - Bulgaria (Santa Comba Dão) - EM-jatkokarsinta
Ke 23.3. klo 16:00 Tytöt U17 - Islanti (Dublin) - EM-jatkokarsinta
Ke 23.3. klo 18:30 Pojat U19 - Belgia (Vantaa) - EM-jatkokarsinta
Pe 25.3. klo 15:00 Pojat U18 - Wales (Wrexham)
Pe 25.3. klo 17:15 Pojat U21 - Romania (Bukarest)
La 26.3. klo 13:00 Pojat U17 - Irlanti (Penalva do Castelo) - EM-jatkokarsinta
La 26.3. klo 16:00 Pojat U19 - Italia (Vantaa) - EM-jatkokarsinta
La 26.3. klo 16:00 Tytöt U17 - Irlanti (Tallaght) - EM-jatkokarsinta
La 26.3. klo 18:00 Miehet - Islanti (Murcia)
Ma 28.3. klo 13:00 Pojat U18 - Wales (Wrexham)
Ti 29.3. klo 14:00 Tytöt U17 - Slovakia (Dublin) - EM-jatkokarsinta
Ti 29.3. klo 17:00 Pojat U17 - Portugali (Viseu) - EM-jatkokarsinta
Ti 29.3. klo 17:30 Pojat U19 - Saksa (Helsinki) - EM-jatkokarsinta
Ti 29.3. klo 19:00 Miehet - Slovakia (Murcia)
Ti 29.3. klo 19:00 Pojat U21 - Kroatia (Varaždin) - EM-karsinta

Artikkeliin liittyviä aiheita: