PalloTV - U17-ikäluokan jatkokarsinnat alkoivat Irlannissa ja Portugalissa
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
23.03.2022

U17-ikäluokan jatkokarsinnat alkoivat Irlannissa ja Portugalissa

Tytöille tasapeli ja pojille niukka tappio.

Suomen joukkueiden taival U17-ikäluokkien EM-jatkokarsintaturnauksissa alkoivat tasapelillä ja tappiolla. Tyttöjen maajoukkue jakoi pisteet Islannin kanssa tuloksella 1-1 (1-1). Poikien maajoukkue hävisi Bulgarialle 0-1 (0-1).

Tyttöjen ottelussa Islanti pääsi aikaiseen johtoasemaan, kun Katla Tryggvadóttir ampui rangaistuspotkusta joukkueensa johtoon. Elli Seiro vastasi Suomen tasoituksesta ensimmäisen puoliajan loppuhetkillä.

Turnaus jatkuu lauantaina, jolloin Suomi ottaa mittaa Irlannista ja Islanti saa vastaansa Slovakian.

Poikien ottelu ratkesi yhteen nukahdukseen. Maalivahti Aleks Bozhev avasi pitkällä pallolla, jonka Antoan Stoyanov jatkoi päällään eteen päin Dren Terrnavan estelyistä huolimatta. Roberto Iliev Raychev karkasi Suomen puolustuslinjalta ja vei Bulgarian loppuun asti pitäneeseen johtoon.

Suomella oli joitakin hyviä tilaisuuksia tasoittaa ottelu, mutta kuparinen jäi rikkomatta. Epäonnisin oli Jasper Jalonen, joka ampui käsivirheestä tuomitun rangaistuspotkun taivaan tuuliin. Toisessakin päässä tapahtui, mutta tiukimmassa tilanteessa tolppa pelasti Suomen takaiskuilta.

Poikien karsinta jatkuu niin ikään lauantaina. Silloin pelataan Penalva do Castelossa ja vastassa on Irlanti, joka hävisi oman ottelunsa Portugalille 1-4 (0-2).

Ke 23.3.2022, Dublin, UCD Bowl
Islanti - Suomi 1-1 (1-1)
15. 1-0 Katla Tryggvadóttir (rp)
42. 1-1 Elli Seiro

Ke 23.3.2022, Santa Comba Dão, Estádio Municipal Dr Orlando Mendes
Bulgaria - Suomi 1-0 (1-0)
16. 1-0 Roberto Iliev Raychev

Artikkeliin liittyviä aiheita: