PalloTV - Kansallisen Liigan ennakko: Essi Sainio, HJK
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
24.03.2022

Kansallisen Liigan ennakko: Essi Sainio, HJK

Kansallinen Liiga käynnistyy tänä viikonloppuna. Avauskierroksella pelataan täysi setti eli viisi ottelua, joista kolme on kalenterissa lauantaina ja kaksi sunnuntaina. Yksi avauskierroksen kohokohdista on HJK:n ja Åland Unitedin välinen ottelu, joka pelataan Töölön jalkapallostadionilla sunnuntaina klo 14:00 alkaen.

PalloTV julkaisee liigaennakon tämän ja huomisen päivän aikana. Ennakon haastattelu- ja juttusarjassa saamme kuulla terveisiä kahdelta päävalmentajalta, yhdeltä pelaajalta ja PalloTV:n asiantuntijalta. Haastateltavina ovat HJK:n Jonne Kunnas, ONS:n Tuomas Jaakkola ja asiantuntija Ilkka Marttila.

Sarja alkaa tutustumalla yhteen kotimaisen pääsarjan kirkkaimmista tähdistä, todelliseen konkaripelaajaan Essi Sainioon. Hän pelasi ensimmäiset pääsarjapelit jo 2000-luvun alkupuolella ja on sen jälkeen palloillut Suomen lisäksi Ruotsissa ja Saksassa, jossa Sainio ylsi Bundesliigan mestariksi asti.

Mikä on pitänyt Sainion kentillä tähän päivään saakka? Mitkä seikat toivat Sainion takaisin Suomeen? Mikä on hänen näkemyksensä, miksi näin kokeneet pelaajat naisten jalkapallossa ovat harvinaisempia? Miten naisten jalkapallo on muuttunut Sainion uran aikana? Sainio vastaa näihin ja muutamiin muihin kysymyksiin PalloTV:n haastattelussa.

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: