PalloTV - Huuhkajat leirillä Espanjassa - Valmentaja Mika Nurmelan ennakkotunnelmat
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Otteluennakko
|
25.03.2022

Huuhkajat leirillä Espanjassa – Valmentaja Mika Nurmelan ennakkotunnelmat

Huuhkajat palaa tositoimiin yli neljän kuukauden tauon jälkeen. Suomi on leiriytynyt Murciaan Espanjaan, jossa se pelaa kaksi maaottelua auringon alla treenaamisen lisäksi. Huuhkajat kohtaa Islannin lauantaina ja Slovakian ensi viikon tiistaina.

Ennen lähtöään Espanjaan maajoukkueen valmennusryhmään kuuluva Mika Nurmela ehti PalloTV:n haastateltavaksi.

Missä maajoukkue menee nyt, kun EM-kisat ovat jo historiaa ja MM-karsinnatkin on paketoitu nätisti nippuun? Missä fokus on Espanjan leirillä - valmistautumisessa Kansojen Liigaan vai pelaajakokeiluissa?

Joukkue nimeämisessä ainakin yksi nimi aiheutti kohahduksen: 17-vuotias laitapakki Miska Ylitolva tuli täysin puskista maajoukkuerinkiin HJK:ssa pelatusta hyvästä talvikaudesta huolimatta. Millä tavalla Nurmela purkaa leirille nimetyn joukkueen?

Toimittaja: Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: