PalloTV - Kansallisen Liigan ennakko: Päävalmentaja Tuomas Jaakkola, ONS
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
25.03.2022

Kansallisen Liigan ennakko: Päävalmentaja Tuomas Jaakkola, ONS

Kansallinen Liiga käynnistyy huomenna. Avauskierroksella pelataan täysi setti eli viisi ottelua, joista kolme on kalenterissa lauantaina ja kaksi sunnuntaina. Yksi avauskierroksen kohokohdista on HJK:n ja Åland Unitedin välinen ottelu, joka pelataan Töölön jalkapallostadionilla sunnuntaina klo 14:00 alkaen.

Sarja-avauksen kynnyksellä PalloTV:n liigaennakko jatkuu. Ennakon haastattelu- ja juttusarjassa olemme jo saaneet tietää HJK:n kuulumisia päävalmentaja Jonne Kunnaksen ja konkaripelaaja Essi Sainion suulla. Ennakon päättävissä kahdessa osassa haastatellaan sarjanousija ONS:n päävalmentajaa Tuomas Jaakkolaa ja PalloTV:n asiantuntijaa Ilkka Marttilaa.

ONS nousi kahden Ykkösessä vietetyn kauden jälkeen takaisin Kansalliseen Liigaan. Seura ei mellastanut siirtomarkkinoilla, vaan lähtee sarjaan viime kauden rungolla ja muutamalla täsmävahvistuksella. Saiko ONS pelaajat, jotka se halusi? Mihin kasatulla joukkueella rahkeet riittävät? Millä vahvuuksilla ONS vastustajansa kaataa? Millainen oli Suomen Cupin pudotuspeleistä ulos jääneen joukkueen harjoituskausi? Mikä on ONS:n tavoite? Muun muassa näihin kysymyksiin Tuomas Jaakkola vastaa.

Toimittaja: Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: