PalloTV - Liukkonen palaa Mikkeliin
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
28.03.2022

Liukkonen palaa Mikkeliin

Italian lyhyeksi jäänyt aika ei jättänyt hyviä muistoja.

Hyökkääjänä pelaava Juuso Liukkonen palaa Mikkelin Palloilijoiden riveihin. Hän on tehnyt seuran kanssa vuoden mittaisen sopimuksen. Julkistaminen tapahtui vasta nyt, koska MP odotteli siirron viimeisteleviä tarvittavia dokumentteja Italiasta.

Liukkonen pelasi MP:ssä viimeksi kaudella 2019, jolloin seura nousi Kakkosesta Ykköseen. Hän teki silloin viisi maalia mikkeliläisten hyväksi. Liukkosen ikimuistoisin kausi oli 2016, jolloin hän maalasi 14 kertaa MP:n pelaamissa Kakkosen otteluissa.

Liukkonen pelasi EIF:ssä kaudet 2020 ja 2021, minkä jälkeen hän siirtyi Italian neljännellä sarjatasolla Serie D:ssä pelaavaan ASD Calcio Biancavilla 1990:een. Sopimus kuitenkin purettiin ja Liukkonen palasi kotimaan kentille. Muistot lyhyestä saapasmaan pestistä eivät olleet positiiviset.

– Italiasta nyt ei paljon positiivista sanottavaa löydy. Käytännössä siellä ei toiminut mitään. Palkkaa ei
maksettu, olosuhteet olivat yllättävänkin huonot ja jalkapallo lievästi sanottuna suoraviivaista, Liukkonen täräyttää MP:n lehdistötiedotteessa.

– Palaan Mikkeliin ihan kirkkain mielin. Täällä olosuhteet jalkapalloiluun on mitä mainioimmat. Tammisaaresta jäi lämpimät fiilikset, vaikka viime kausi olikin vaikea ja piti sisällään melko paljon
terveyshuolia. Espanjalaiset valmentajat siellä tekivät suuren vaikutuksen.

MP:n päävalmentaja Juha Pasoja saa Liukkosesta erityyppisen hyökkääjän, mitä seuralla nyt on. Se tuo lisää vaihtoehtoja peluuttamiseen.

– Juuso on hieman erityyppinen pelaaja Keviniin verrattuna ja tuo siten hyvän lisän meidän pelaamiseemme. Hän pystyy suojaamaan palloa hyvin sekä tuo pituudellaan hieman vaihtoehtoa meidän
pelin rakenteluumme. Hän osaa viimeistellä hyvin lähietäisyydeltä ja luo sillä tavalla uhkaa vastustajan
boxiin, Pasoja kommentoi MP:n tiedotteessa.

MP:llä on nyt peräti 27 pelaajasopimusta, mutta ne tulevat tarpeen rivien huvetessa luonnollisista syistä.

– Vielä kun muistetaan, että meidän omista pelaajistamme 2003 -syntyneitä lähtee heinäkuussa armeijaan ja senkin takia meillä täytyy olla vaihtoehtoja kokoonpanoon.

Ykkösen kausi alkaa pääsiäisenä. MP kohtaa KPV:n avausottelussaan Kokkolassa ma 18. huhtikuuta.

Lähde: MP / PalloTV

Artikkeliin liittyviä aiheita: