PalloTV - ”Kilpailu pelipaikoista on todella kovaa”, Rasmus Karjalainen, Helsingborgs IF

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
06.04.2022

”Kilpailu pelipaikoista on todella kovaa”, Rasmus Karjalainen, Helsingborgs IF

Helsingborgs IF:ää edustava hyökkääjä Rasmus Karjalainen, 26, on nälkäinen. Viime kausi jäi hänen osaltaan vaiheeseen loukkaantumisen vuoksi, mikä myös esti valinnan Huuhkajien EM-lopputurnausjoukkueeseen, mutta loppukaudesta maalitykki oli jo mukana nostamassa Helsingborgia takaisin Allsvenskaniin. Nyt Karjalainen on tikissä ja valmiina sylkemään maaleja, mutta ensin pitäisi päästä kentälle.

PalloTV otti yhteyttä Karjalaiseen ja kysyi, miksi hän ei ollut Helsingborgin rosterissa viime viikonlopun tappiollisessa avausottelussa tukholmalaista Hammarbytä vastaan? Minkälainen tuo Hammarby-matsi oli? Minkälaisena hän näkee asemansa joukkueessa? Mitä Helsingborgissa on tehty, jotta seura välttäisi sen nousijajoukkueille niin tyypillisen kauden, joka päättyy putoamiskamppailuun?

Karjalainen siirtyi ulkomaille KuPS:sta kesäkuussa 2019. Seuraksi valikoitui Hollannin pääsarjan Fortuna Sittard, jossa peliaika kuitenkin uhkasi käydä vähiin, joten hänet lainattiin vuodeksi Allsvenskan-seura Örebro SK:lle. Heinäkuussa 2021 Helsingborg ja Fortuna Sittard pääsivät yhteisymmärrykseen, ja Karjalaisesta tuli Helsingborgin pelaaja. Hänen sopimuksensa kattaa kauden 2023.

Toimittaja: Junnu Leskelä