PalloTV - Helmarit jahtaa pisteitä MM-karsinnassa - Slovakia ja Georgia vastassa
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Otteluennakko
|
07.04.2022

Helmarit jahtaa pisteitä MM-karsinnassa – Slovakia ja Georgia vastassa

Asiantuntija Ilkka Marttila: "Voitto on otettava keinolla millä hyvänsä!"

Naisten MM-karsinta jatkuu tällä ja ensi viikolla. Helmarit pelaa kaksi ottelua, joissa se kohtaa Slovakian huomenna ja Georgian ensi viikon tiistaina. Slovakia emännöi helmariryhmää pääkaupungin Bratislavan liepeillä olevassa Trnavassa. Georgia kohdataan kotikentällä Töölön jalkapallostadionilla.

PalloTV:n haastattelussa naisten jalkapallon asiantuntija Ilkka Marttila purkaa pieniin palasiin niin MM-karsintalohkon tilanteen, Suomen aiemmat esitykset, seuraaviin peleihin nimetyn joukkueen kuin tulevat vastustajatkin.

Kaikki viisi otteluaan voittanut Ruotsi on mennyt jo menojaan ja on käytännössä varma MM-kisoihin matkaaja. Lohkokakkoselle avautuu mahdollisuus lunastaa kisapassi jatkokarsinnan kautta. Tästä paikasta Helmarit taistelee kiivaasti Irlannin kanssa.

Päävalmentaja Anna Signeul nimesi hyvin tutun ja turvallisen joukkueen karsintoihin. Miltä se asiantuntijan silmiin näyttää?

Pelattavat ottelut ovat luonteeltaan hyvin erilaisia. Millaisia kamppailuita asiantuntija odottaa? Mitkä ovat hänen mielestään Suomen tärkeimmät aseet? Mikä ratkaisee? Mitkä ovat tulosvetovinkit?

Toimittaja: Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: