PalloTV - Miesten Ykkösen ennakko: Päävalmentaja Brian Page, SJK Akatemia
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
14.04.2022

Miesten Ykkösen ennakko: Päävalmentaja Brian Page, SJK Akatemia

SJK:lla on edessä urheilullisesti mielenkiintoinen kausi, monessakin mielessä. Edustusjoukkue tappelee mitaleista ja pelaa eurocup-pelejä, ja Ykköseen noussut seuran Akatemia-joukkue tekee uuden yrityksen pysyä sarjassa, mikä on helpommin sanottu kuin tehty. SJK:ssa se tiedetään. Kerhon Akatemian edellinen visiitti Ykköseen pari kautta sitten jäi yhden kauden mittaiseksi. HJK:n Klubi 04 koki saman kohtalon viime kaudella.

PalloTV tapasi SJK:n Akatemian johtajan ja joukkueen päävalmentajan Brian Pagen ja kysyi, minkälaiseen kauteen hän on nousijajoukkueensa valmistanut? Mitä he ovat tehneet toisin, jotta parin vuoden takainen pikavisiitti ei toistuisi? Miten edustusjoukkueen ja Akatemian välinen yhteistyö on organisoitu? Minkälaiset tavoitteet hän on maalannut joukkueelleen? Keitä hän pitää päävastustajinaan sarjassa? Ketkä ovat sarjan ennakkosuosikkeja? Mikä määrittää sen, onko Akatemian kausin hyvä vai erittäin hyvä?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: