PalloTV - Miesten Ykkösen ennakko: Päävalmentaja Mikko Manninen, EIF

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
15.04.2022

Miesten Ykkösen ennakko: Päävalmentaja Mikko Manninen, EIF

Miesten Ykkönen käynnistyy maanantaina toisena pääsiäispäivänä, jolloin pelataan täysi kierros eli kuusi ottelua. PalloTV:n Ykkösen ennakkosarjassa on jo kuultu yhden nousijan, SJK Akatemian päävalmentajan Brian Pagen, mietteitä. Seuraavaksi siirrytään keskikastiin ja saadaan kuulla Ykkösen vakiokalustoon kuuluvan EIF:n uuden päävalmentajan Mikko Mannisen mietteitä. Sarja päättyy huomenna, jolloin etäyhteyden päästä tavoitettu David Ramadingaye on haastateltavana.

Manninen otti EIF:n komentoonsa täksi kaudeksi. Hän saapui FC Hakan kakkosvalmentajan roolista uuteen pestiin Raaseporiin. EIF lähtee pieneltä takamatkalta moniin vastustajiin nähden, sillä seura ei nauti täysimittaisen jalkapallohallin tuomista talvikauden harjoittelueduista. Kevään ollessa myöhässä kotikenttäkin jouduttiin raivaamaan auki talkoovoimin.

Mitä muuta Manninen meille kertoo? Millaisen joukkueen EIF on päävalmentajan mielestä rakentanut? Onko joukkue valmis? Jos ei, mitä reittiä pelaajia lähdetään hakemaan ja mille pelipaikalle? Mitä muutoksia on tulossa? Millainen EIF on alkavalla kaudella? Ketkä Manninen nimeää pahimmiksi kilpailijoiksi?

Toimittaja: Mika Laakso

Artikkeliin liittyviä aiheita: