PalloTV - Kun Suomi ei riitä - Kansainvälistyvä KuPS-naiset

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
19.04.2022

Kun Suomi ei riitä – Kansainvälistyvä KuPS-naiset

Hallitseva Suomen Mestari ja ehkä maan ylivoimaisin seurajoukkue KuPS-naiset kansainvälistyy. Hallitseva mestari osallistuu kesällä ensimmäistä kertaa Mestareiden Liigan karsintoihin, joissa menestyminen on seuraava luonnollinen askel heidän kehityskulussaan. Muuta tietä ei ole.

PalloTV tapasi KuPS:n päävalmentajan Ollipekka Ojalan ja kysyi, miten hän lähestyy yhtälöä? Miten hän suhtautuu väitteeseen, että KuPS:n mestaruus on pelkkä muodollisuus? Mitä Ojala ajattelee Mestareiden Liigan karsinnoista? Mitä menestys karsinnoissa voisi ihannetilanteessa merkitä seuralle ja pelaajille? Miten karsinnat on huomioitu joukkueen rakentamisessa ja kauteen valmistautumisessa? Milloin he saavat tietää missä, milloin ja ketä he saavat vastaansa karsinnoissa?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: