PalloTV - ”Unelmana siirto ulkomaille”, Aino Kröger, KuPS
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
21.04.2022

”Unelmana siirto ulkomaille”, Aino Kröger, KuPS

Hyökkääjä Aino Kröger, 24, on nähnyt KuPS-naisten nopean kehityskulun läheltä ja ollut keskeinen tekijä joukkueen menestyksessä. Krögerillä on menossa neljäs kausi KuPS:n edustusjoukkueessa, joten hän on oikea pelaaja lausumaan joukkueensa kehittymisestä ja kansainvälistymisestä. Miten hän on kokenut KuPS:n nopean kehityskulun? Minkälaiset odotukset pelaajilla on ensi kesän eurocup-pelien suhteen, mitä sateenkaaren tuolla puolen on odottamassa? Miten Krögerin oma ura, ovatko europelit astinlauta ulkomaille?

Kröger on savolaisen jalkapallokoulun kasvatti. Liigadebyyttinsä hän teki Kuopion Pallokissoissa, josta sittemmin sikisi KuPS:n-naisten joukkue, jo kaudella 2015. Hän on edustanut KuPS-naisia kaudesta 2019, ja nimi on komeillut Kansallisen Liigan maalintekijätilaston kärkipaikoilla siitä lähtien.

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: