PalloTV - ”Unelmana siirto ulkomaille”, Aino Kröger, KuPS

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
21.04.2022

”Unelmana siirto ulkomaille”, Aino Kröger, KuPS

Hyökkääjä Aino Kröger, 24, on nähnyt KuPS-naisten nopean kehityskulun läheltä ja ollut keskeinen tekijä joukkueen menestyksessä. Krögerillä on menossa neljäs kausi KuPS:n edustusjoukkueessa, joten hän on oikea pelaaja lausumaan joukkueensa kehittymisestä ja kansainvälistymisestä. Miten hän on kokenut KuPS:n nopean kehityskulun? Minkälaiset odotukset pelaajilla on ensi kesän eurocup-pelien suhteen, mitä sateenkaaren tuolla puolen on odottamassa? Miten Krögerin oma ura, ovatko europelit astinlauta ulkomaille?

Kröger on savolaisen jalkapallokoulun kasvatti. Liigadebyyttinsä hän teki Kuopion Pallokissoissa, josta sittemmin sikisi KuPS:n-naisten joukkue, jo kaudella 2015. Hän on edustanut KuPS-naisia kaudesta 2019, ja nimi on komeillut Kansallisen Liigan maalintekijätilaston kärkipaikoilla siitä lähtien.

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: