PalloTV - ”Tavoitteena paikka Helmareissa ja siirto ulkomaille”, Oona Siren, KuPS

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
22.04.2022

”Tavoitteena paikka Helmareissa ja siirto ulkomaille”, Oona Siren, KuPS

Keskikenttäpelaaja Oona Siren, 21, siirtyi täksi kaudeksi Kuopioon talousvaikeuksiin ajautuneesta viime kauden hopeajoukkueesta Tikkurilan Palloseurasta. Sopimus kattaa alkaneen kauden. Mikä sai hänet valitsemaan juuri KuPS:n? Miltä meno on Kuopiossa maistunut – miten hän on sopeutunut mestarijoukkueen arkeen - poikkeaako arki totutusta? Kuin paljon KuPS:n Mestareiden Liigan karsintapaikka painoi päätöksessä? Mitä hän odottaa euroseikkailulta, ovatko ne tie ulkomaan kentille?

Siren on pelannut Suomen nuorisomaajoukkueissa. Hän pelasi alle 17-vuotiaiden MM-kisoissa 2018, ja aiemmin samana vuonna saman ikäluokan EM-kisoissa, joissa suomi sijoittui kolmanneksi ja varmisti siten paikkansa MM-kilpailuihin.

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: