PalloTV - MP vahvisti alakertaansa Stephen Obengilla

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
26.04.2022

MP vahvisti alakertaansa Stephen Obengilla

Valdrin Azemin sopimus purettu.

MP on tehnyt vielä lisähankinnan siirtoikkunan sulkeutumisen kynnyksellä. Seura teki tämän kauden loppuun ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Stephen Obengin kanssa. Obeng on saapunut Mikkeliin vapaana agenttina.

Obeng oli viimeksi hakemassa pelipaikkaa Italian alasarjoista, mutta vaikka siirto vietiin maaliin saakka, lopullista sopimusta hänelle ei koskaan tehty. Obeng pelasi kotimaan kamaralla viimeksi kaudella 2020, jolloin hän edusti MYPA:aa. Tätä ennen Obengin uran varrelle kertyivät edustukset mm. Tikkurilan Palloseurassa, Atlantiksessa, FC Espoossa ja Klubi 04:ssä.

– Stephen tuli vahvistamaan meidän toppariosastoamme siirtoikkunan viime hetkillä. Hän on isokokoinen pelaaja, joka on nopea ja puolustaa aggressiivisesti, MP:n päävalmentaja Juha Pasoja kuvailee uutta pelaajaansa.

Obengin palkkaaminen tuli tarpeeseen, sillä MP:n rivit harvenevat asepalvelukseen astuvien pelaajien osalta.

– Hän (Obeng) tuo vaihtoehtoja meidän kokoonpanoomme ja on hyvä lisä myös, kun kesällä pelaajia lähtee armeijan harmaisiin. Stephen on myös harjoituksissa osoittanut johtavan pelaajan ominaisuuksia
pelin ohjauksellaan ja kuuluvalla puheellaan.

MP:n sopimuspelaajien määrä pysyy 28:ssa. Nordvärmland FF:stä tullut Valdrin Azemi ja MP ovat yhteisymmärryksessä purkaneet keskinäisen sopimuksen. Azemin saldoksi jäi kolme Ykköscupin ottelua ja yksi esiintyminen Kolmosessa pelaavan farmiseuran Savilahden Urheilijoiden paidassa.

Lähde: MP / PalloTV

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia