PalloTV - U17-tyttöjen EM-kisat käynnistyvät - Usko menestykseen on vahva

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
03.05.2022

U17-tyttöjen EM-kisat käynnistyvät – Usko menestykseen on vahva

Ottelut alkavat Ranskan kohtaamisella tänä iltana.

Tampereen Ilveksestä valittiin kaksi nuorta pelaajaa U17-tyttöjen EM-lopputurnaukseen. Joukkue on asettanut kunnianhimoisen tavoitteen ja Ilves-pelurit ovat vahvasti tavoitteen takana. Helmi Perkaus ja Elli Mäkipelkola pelaavat nyt toista kauttaan Ilveksessä ja ovat valmiita johdattamaan Suomen joukkueen aina MM-kisoihin saakka.

Suomen lohkossa on kovia maita, kuten kahdeksan parhaan maan turnauksessa sopii olettaakin. Ranska, Espanja ja Norja ovat kovia kilpakumppaneita, mutta Helmi ja Elli lähtevät heitä ennakkoluulottomasti kaatamaan. Omaa joukkuettaan pelaajat taistelutahoiseksi ja yhteenkuuluvaksi tiimiksi, jossa kaikilla pelaajilla on omat vahvuutensa valjastettuna joukkueen käyttöön.

Helmin vahvuudet ovat puolustuspelaamisessa, jossa varsinkin pääpelissä hän on vahvimmillaan. Elliltä puolestaan sopii odottaa ratkaisuja toisessa kenttäpäädyssä, aivan kuten karsintaturnauksen ottelussa Islantia vastaan.

EM-lopputurnauksen otteluohjelma:
Ti 3.5. klo 18:30 - Široki Brijeg, Stadion Pecara - Suomi-Ranska
Pe 6.5. klo 18:30 - Široki Brijeg, Stadion Pecara - Suomi-Espanja
Ma 9.5. klo 21:30 - Mostar, Stadion HŠK Zrinjski - Suomi-Norja
To 12.5. mahdollinen välierä Sarajevo tai Zenica
Su 15.5. mahdollinen loppuottelu/MM-karsintaottelu Sarajevo tai Zenica

Toimittaja: Mika Laakso

Artikkeliin liittyviä aiheita: