PalloTV - HJK vahvistui Annika Huhdalla
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
09.05.2022

HJK vahvistui Annika Huhdalla

Paluu rapakon taakse odottaa kesän jälkeen.

HJK on tehnyt pelaajasopimuksen Annika Huhdan kanssa. Huhta vahvistaa Klubia kesän ajan, minkä jälkeen hän palaa takaisin Yhdysvaltoihin opintojensa pariin. Huhta pelasi reilut puoli tuntia jo eilen, kun HJK kohtasi PK-35 Vantaan Kansallisen Liigan kärkikamppailussa.

Huhta debytoi Naisten Liigassa kaudella 2018, jolloin hän edusti HJK:ta. Pelit helsinkiläisseuran paidassa kestivät viime kauden alkupuolelle saakka, minkä jälkeen Huhta pakkasi laukut siirtyen opiskelemaan ja pelaamaan University of North Carolina Chapel Hillin joukkueeseen. Huhdan opinahjo ja joukkue on ehtinyt jo vaihtua. HJK:sta hän palaa Yhdysvaltoihin ja University of Central Floridaan.

– Olen viihtynyt Yhdysvalloissa tosi hyvin. Joukkueessamme on paljon eurooppalaisia, myös monta maajoukkueissa kohdattua vastustajaa, joten pelityylimmekin on enemmän eurooppalainen. Olen löytänyt itselleni sopivan roolin joukkueessa ja kotiutunut tosi hyvin ja saan elää huippuluokkaista ammattiurheilijan elämää, Huhta kommentoi HJK:n verkkosivuilla.

Huhta pelaa HJK:ssa yliopistosarjan kesätauon aikana. Laakereilla ei ole varaa levätä, sillä rapakunnossa takaisin ei ole tulemista.

– UCF:n pre season alkaa elokuussa ja valmennus odottaa, että pelaajat ovat huippukunnossa jo pre seasonin alussa. Paluu tuttuun ympäristöön Klubiin ja ylipäätään joukkueympäristössä harjoitteleminen ja pelaaminen takaa, että voin palata pre seasonille parhaassa mahdollisessa iskussa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: