PalloTV - Cupin neljännes- ja puolivälierät arvottu
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
31.05.2022

Cupin neljännes- ja puolivälierät arvottu

Neljännesvälierien runkopäivä on 15. kesäkuuta. Puolivälierät pelataan juhannuksen jälkeen 29. kesäkuuta.

Suomen Cupin kahden seuraavan kierroksen otteluparit arvottiin VeikkausTV:n suorassa lähetyksessä tänään. Arpa nosti samalla kertaa niin neljännes- kuin puolivälierien ottelut sekä Regions' Cupin ja uuden Regions' Roots Cupin otteluparit puolivälieristä finaaliin saakka. Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva ja Suomen Palloliiton kehityspäällikkö Tomi Leivo-Jokimäki toimivat onnettarina.

Neljännesvälieriin arpa nosti kolme Veikkausliigaseurojen välistä ottelua. SJK ottaa mittaa kotikentällään FC Interistä. VPS saa vastaansa HJK:n. Leikkisästi toveriderbyksi nimetty ottelupari - IFK Mariehamn - HIFK - pelataan Maarianhaminassa. Vanhaa mestaruussarja-aikojen tunnelmaa on MP:n ja KuPS:n välisessä ottelussa Mikkelissä.

Arpa varmisti myös sen, että ainakin yksi alempisarjalainen selviää kahdeksan parhaan joukkoon. PK-35 testaa Kakkosessa pelaavan ja nousuhaluja uhkuvan Salon Palloilijoiden taidot.

Puolivälierien kohokohdaksi muodostuu joko Seinäjoella tai Turussa pelattava ottelu, jossa pelien SJK - FC Inter ja VPS - HJK voittajat kohtaavat toisensa.

Arvonta suoritettiin ilman ennakkoehtoja. Akatemia- ja reservijoukkueet ovat jo pudonneet. Maantieteellisiä arvontakoreja ei ollut eikä alempisarjalainen saanut kotietua.

Neljännesvälierien runkopäivä on 15. kesäkuuta, mutta sitä voi Veikkausliigajoukkueen suostumuksella siirtää enintään neljä päivää taakse päin. Puolivälierät pelataan juhannuksen jälkeen 29. kesäkuuta.

Neljännesvälierät
FC Lahti (VL) - Atlantis FC (M2)
HJS (M2) - FC Haka (VL)
IFK Mariehamn (VL) - HIFK (VL)
JäPS (M1) - AC Oulu (VL)
MP (M1) - KuPS (VL)
PK-35 (M1) - SalPa (M2)
SJK (VL) - FC Inter (VL)
VPS (VL) - HJK (VL)

Puolivälierät
FC Lahti (VL) tai Atlantis FC (M2) - JäPS (M1) tai AC Oulu (VL)
HJS (M2) tai FC Haka (VL) - MP (M1) tai KuPS (VL)
PK-35 (M1) tai SalPa (M2) - IFK Mariehamn (VL) tai HIFK (VL)
SJK (VL) tai FC Inter (VL) - VPS (VL) tai HJK (VL)

Artikkeliin liittyviä aiheita: