PalloTV - Valmentaja Mika Nurmela: "Me halutaan taistella lohkovoitosta"
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
04.06.2022

Valmentaja Mika Nurmela: ”Me halutaan taistella lohkovoitosta”

Kansojen Liigan uusi kausi alkaa tänään. Suomella on edessään poikkeuksellinen neljän maaottelun rypistys puolentoista viikon aikana. Huuhkajien ensimmäinen vastustaja on Bosnia-Hertsegovina, jonka Suomi saa vastaansa Helsingin Olympiastadionilla tänään pelattavassa ottelussa klo 19 alkaen. Otteluohjelmassa ovat vielä Montenegro kotona sekä Romania ja Bosnia uudelleen vieraissa.

Kuinka poikkeuksellinen tällainen neljän ottelun paketti on? Miten sellaiseen ylipäätään maajoukkueessa valmistaudutaan? Millaisia haasteita tämä tuo normaaliin maajoukkuearkeen? Siitä kertoo Huuhkajien valmennusryhmään kuuluva Mika Nurmela.

Nurmelan suusta kuullaan myös, miksi joukkueeseen on nimetty peräti 27 pelaajaa. Mitä kaikkea suuri ryhmä tuo tullessaan - haasteita ja mahdollisuuksia? Onko rotaatiota tiedossa? Ketä kannattaa seurata?

Entä miten Nurmela palastelee tulevat vastustajat? Miten heitä vastaan pitää pärjätä? Mikä on Huuhkajien tavoite Kansojen Liigassa?

Tämän ennakkohaastattelun lisäksi Mika Nurmelaa kuullaan etäyhteyden välityksellä myös Kansojen Liigan ottelurupeaman välissä.

Toimittaja: Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: