PalloTV - PalloTV podcast: Jälkipelit Suomi - Bosnia-Hertsegovina, valmentaja Mika Nurmela
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Otteluanalyysi
|
06.06.2022

PalloTV podcast: Jälkipelit Suomi – Bosnia-Hertsegovina, valmentaja Mika Nurmela

PalloTV:n podcast-muotoisessa haastattelussa Huuhkajien valmennusryhmään kuuluva Mika Nurmela ruotii Kansojen Liigan avausta. Huuhkajien taival alkoi lauantaina 1-1 (1-0) kotitasapelillä Bosnia-Hertsegovinaa vastaan. Yli 20 000 katsojan pettymykseksi Bosnia teki tasoitusmaalinsa ottelun viimeisestä tilanteesta, kun kolmas lisäminuutti oli jo meneillään.

Mitä tuloksen takaa löytyy? Missä epäonnistuttiin, kun kotivoittoa ei tullutkaan? Mitä tapahtui ottelun lisäajalla? Avauspelaamisen ongelmista puhuttiin runsaasti. Mitkä ovat Nurmelan ajatukset siitä?

Vaikka ottelun lopputulos oli pettymys, Huuhkajien esityksistä löytyi jotain hyvääkin. Mihin valmennusjohto on tyytyväinen? Missä joukkue onnistui?

Suomi kohtaa huomenna Montenegron, joka yllätti voittamalla Romanian omassa avauksessaan. Miten joukkue on valmistautunut siihen? Entä onko tulossa pelitavallisia muutoksia tai isoa pelaajien rotaatiota?

Toimittaja: Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: