PalloTV - Seurat varustautuvat syksyyn
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
06.06.2022

Seurat varustautuvat syksyyn

HJK lainasi pelaajiaan muihin seuroihin - FC Honka, HPS ja PK-35 Vantaa vahvistuneet.

Kesken kauden tapahtuva pelaajaliikenne on käynnistynyt Kansallisessa Liigassa. Moni seura on hankkinut riveihinsä vahvistuksia, joiden sopimusaika on joko määräaikainen tai kauden loppuun sakka. HJK ja ONS aloittivat varustautumisen jo aikaisemmin. Yhdysvaltojen yliopistosarjoista lomalla oleva Annika Huhta vahvistaa Klubia kesän ajan. ONS teki sopimuksen vanhan kasvattinsa Fanni Pietikäisen kanssa.

HJK:ssa on tapahtunut muutenkin. Seura lähetti kaksi nuorta pelaajaa hakemaan peliaikaa ja -tuntumaa muista seuroista. Maalivahtiosastoon kuuluva Ella Kelloniemi siirtyi määräaikaisella lainasopimuksella Ykkösessä pelaavan VIFK:n vahvuuteen. Kelloniemi on ehtinyt pelata jo kaksi Ykkösen ottelua, joista molemmat päättyivät vaasalaisten voittoon. HJK:ssa hänen saldokseen ehti kertyä vain yksi Suomen Cupin ottelu.

Vähälle peliajalle jäänyt keskikenttäpelaaja Daniela Tolonen jatkaa pelaamistaan Helsingin Palloseurassa. Lainasopimus on voimassa toistaiseksi. Tolonen on HPS:lle tuttu pelaaja, sillä hän pelasi lainalla Vihreissä Jääkäreissä myös viime kaudella.

HPS on vahvistanut myös hyökkäystään. Seura teki sopimuksen Viron maajoukkuepelaajan Liisa Merisalun kanssa. Merisalu on pelannut alkukauden Naisten Kakkosta FC Espoossa viimeistellen viisi maalia neljässä ottelussa.

Porali palaa Myyrmäkeen - PK-35 Vantaa palkkasi kokeneen puolustajan

Kauden erinomaisesti aloittanut PK-35 Vantaa saa puolustukseen kokeneen pelaajan. Seura on tehnyt sopimuksen Sanna Poralin kanssa. Hän palaa Suomeen kolmen ulkomailla vietetyn kauden jälkeen. Porali pelasi kahteen otteeseen FL Fartissa ja Norjassa vietettyjen kausien välissä Aalborg BK:ssa Tanskassa.

Porali on pelannut PK-35 Vantaan paidassa aikaisemminkin. Muita kotimaassa hänen edustamiaan pääsarjaseuroja ovat olleet Åland United, Tikkurilan Palloseura, Puistolan Urheilijat ja HJK, jonka paidassa Porali teki liigadebyyttinsä vain 14-vuotiaana.

Uusi puolustaja tulee vantaalaisille tarpeeseen. Hilppa Tuomainen ja Aino Martikainen siirtyvät kesän jälkeen Yhdysvaltoihin. Opiskelu ja pelaaminen yliopistosarjoissa odottavat kumpaakin.

Jenkkilässä opiskeluihin liittyy myös FC Hongan värväys. Seuran oma kasvatti Aino Vuorinen palaa Espooseen oltuaan talven opiskelemassa ja pelaamassa Virginia Techissä.

Artikkeliin liittyviä aiheita: