PalloTV - Naisten Mestarien Liigan karsinta arvottu
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
24.06.2022

Naisten Mestarien Liigan karsinta arvottu

KuPS jäi ilman kotiturnausta.

Naisten Mestarien Liigan ensimmäisen karsintakierroksen otteluparit arvottiin UEFA:n päämajassa Nyonissa tänään. Suomen mestaruutta puolustava KuPS saa vastaansa liettualaisen FC Gintran. Otteluparin voittaja kohtaa voittajan belgialaisen RSC Anderlechtin ja puolalaisen UKS SMS Łódźin välisestä ottelusta.

Naisten Mestarien Liigan ensimmäisen kierroksen karsinta tapahtuu turnausmuotoisesti. Karsintalohkossa pelataan ensin välierät, jonka jälkeen voittajat kohtaavat loppuottelussa. Finaalin voittaja etenee seuraavalle kierrokselle. Pronssiottelu pelataan hävinneiden kesken, vaikka sillä ei ole mitään kilpailullista merkitystä.

KuPS haki oman karsintalohkon järjestämisoikeutta Kuopioon. FC Gintra ja Łódź olivat myös kiinnostuneita, minkä vuoksi emännyys arvottiin. Tässä lotossa KuPS ei pärjännyt, vaan arpa heitti turnauksen Puolaan.

Välierät pelataan 18. elokuuta ja sijoitusottelut 21. elokuuta.

Artikkeliin liittyviä aiheita: